Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρικαλα: Πέθανε την ώρα που έπινε καφέ

Τρικαλα: Πέθανε την ώρα που έπινε καφέ

Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο του Βασίλη Χαλού!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Οιχαλίας αλλά και της Φαρκαδόνας από τον αιφνίδιο θάνατο του 42χρονου Βασίλη Χαλού.Σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS o Βασίλης το πρωί της Κυριακής βρισκόταν στην καφετέρια του ξαδελφού του (απέναντι από την οικία του), όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες κατέρρευσε.

Έντρομοι πελάτες και ιδιοκτήτης επιχείρησαν να τον επαναφέρουν ενώ στο σημείο κλήθηκε και έφτασε άμεσα από παρακείμενη καφετέρια ο Ιατρός κ. Νικόλαος Ιακωβής.

Παρά τις όποιες προσπάθειες για περισσότερα από 20 λεπτά, ο άτυχος Βασίλης δεν κατέστη δυνατόν να ανακτήσει τις αισθήσεις του, με το ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του 42χρονου αναμένεται να μεταφερθεί το πρωί της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης για νεκροψία - νεκροτομή, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο Βασίλης και η αρραβωνιαστικιά του Ειρήνη που έλκει την καταγωγή της από την Φαρκαδόνα εργαζόταν σε εστιατόριο στην Γερμανία. Το ζευγάρι βρισκόταν στην Οιχαλία τον τελευταίο μήνα κάνοντας χρήση της καλοκαιρινής άδειας τους, που έμελλε δυστυχώς με την τραγική κατάληξη να βυθίσει σε θλίψη Οιχαλία και Φαρκαδόνα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις