Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εκατοντάδες νεκρά ψάρια ξέβρασε η θάλασσα, από το Δρέπανο μέχρι τη Ροδινή - Η απάντηση του κεντρικού λιμεναρχείου

Πάτρα: Εκατοντάδες νεκρά ψάρια ξέβρασε η...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Αναγνώστες του thebest.gr αντίκρυσαν τις εικόνες στην παραλία

13.30: Η ανεπίσημη απάντηση που έρχεται ωστόσο από ανδρες του κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο και έκαναν αυτοψία, είναι πως κατα 99% πρόκειται για μικρά αλιεύματα που κατέληξαν στα διχτυα ψαράδων που κινούνται στην περιοχή και τα οποία έριξαν ξανά στη θάλασσα. Στο μεταξύ όμως, τα ψάρια ήταν νεκρά από ασφυξία.

Το θετικό μετά από την διαπίστωση αυτή είναι πως κατα 99% δεν πρόκειται για κάποια θαλάσσια μόλυνση που ενδεχομένως να έβλαπτε και τους λουόμενους στην ευρύτερη περιοχή.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Εκατοντάδες μικρά και μεγαλύτερα ψάρια έχουν ξεβραστεί σε ένα μήκος χιλιομέτρων και στις παραλίες από το Δρέπανο και ως την Ροδινή. Αναγνώστες του thebest.gr αντίκρυσαν σήμερα το πρωί τις εικόνες στην παραλία και επικοινώνησαν αναζητώντας απαντήσεις.

Όλα δείχνουν οτι κάποιο είδος μόλυνσης από άγνωστη αιτία προκάλεσε την εκτεταμμένη θανάτωση των ψαριών. Άλλες εικασίες αναφέρουν πως ενδεχομένως έγινε προσπάθεια αλίευσης με δυναμίτη, ή ακόμη οτι τα ψάρια κατέληξαν στα δίχτυα ψαράδων και επειδή ήταν μικρά ρίχτηκαν ξανά στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις