Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ποιό είναι το ΠΡΟΣΗΜΟ που οδηγεί στην επιτυχία

Ποιό είναι το ΠΡΟΣΗΜΟ που οδηγεί στην επιτυχία

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Φροντιστηρίου

Κάθε χρόνο, οι υποψήφιοι θέλουν να βάλουν θετικό πρόσημο στην προσπάθειά τους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το φροντιστήριο ΠΡΟΣΗΜΟ είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει βοήθεια και σωστή κατεύθυνση στους μαθητές που θέλουν να λάβουν ανώτατη εκπαίδευση. Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, Διευθυντής Σπουδών του φροντιστηρίου, μιλά στο thebest.gr για τη φιλοσοφία του φροντιστηρίου και το μυστικό της επιτυχίας.

Ποιό είναι το φροντιστήριο ΠΡΟΣΗΜΟ;

Πρόκειται για ένα φροντιστήριο με εξειδίκευση στις θετικές και στις οικονομικές επιστήμες. Λειτουργεί από το 2011 σε δύο κτήρια στο κέντρο της Πάτρας, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Μιλήστε μας για το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Όλοι ανεξαιρέτως οι καθηγητές που διδάσκουν στο φροντιστήριό μας είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, πέντε είναι κάτοχοι διδακτορικών τίτλων και δύο είναι υποψήφιοι διδάκτορες. Όλοι διαθέτουν πολυετή διδακτική εμπειρία, μάλιστα πολλοί από τους καθηγητές έχουν διδάξει και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τι έχει να παρουσιάσει η μέχρι τώρα πορεία του φροντιστηρίου σας;

Το κυριότερο επίτευγμα είναι οι επιτυχίες των μαθητών μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ενδεικτικά, ο μέσος όρος των αριστούχων μας είναι τετραπλάσιος από τον μέσο όρο των αριστούχων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Τι είναι αυτό που σας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα φροντιστήρια;

Η έμφαση που δίνουμε στην ολόπλευρη εκπαίδευση των μαθητών. Παράλληλα με την προετοιμασία για το σχολικό πρόγραμμα, διοργανώνουμε εκπαιδευτικές δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της αριστείας, όπως το σκακιστικό τουρνουά με έπαθλο ετήσιες υποτροφίες. Επιπλέον, προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για εξωσχολικούς διαγωνισμούς στα μαθηματικά, τη φυσική, τη χημεία και την έκθεση. Φέτος, για παράδειγμα, στον πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής δύο από τους μαθητές μας κατέλαβαν την 7η και τη 13η θέση, τις υψηλότερες θέσεις στον νομό Αχαΐας.

Σε ποιους παράγοντες οφείλεται η επιτυχία του φροντιστηρίου;

Πρωτίστως στο προσωπικό μας, αλλά και στην οργάνωση και τον προγραμματισμό. Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς διανέμουμε ένα χρονοδιάγραμμα στους μαθητές μας, στο οποίο ορίζονται τα διαγωνίσματα ολόκληρου του έτους για κάθε τάξη, καθώς και οι προγραμματισμένες ενημερώσεις γονέων. Επίσης, τα τμήματά μας είναι αυστηρώς ολιγομελή και ομοιογενή, ενώ πραγματοποιούνται και προσωπικές συνεντεύξεις των διευθυντών σπουδών με τους μαθητές.

Ποιές είναι οι υπόλοιπες παροχές που προσφέρετε;

Η βασικότερη είναι τα βιβλία μας. Δεν πρόκειται για τα συνηθισμένα φυλλάδια που δίνει κάθε φροντιστήριο, αλλά για ολοκληρωμένα βοηθήματα που καλύπτουν πλήρως τις εξεταστικές ανάγκες των μαθητών. Σημαντική βοήθεια για τα παιδιά είναι και το σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργανώνουμε κάθε χρόνο.

Ποιοι είναι οι διευθυντές Σπουδών

Παπαδόπουλος Ανδρέας

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος γεννήθηκε και σπούδασε Μαθηµατικά στην Πάτρα. Στη συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα Χρηµατοοικονοµικά Μαθηµατικά από τα Πανεπιστήµια της Σκωτίας University of Edinburgh και Heriot-Watt University. Κατόπιν µετέβη στις Η.Π.Α όπου έλαβε υποτροφία για την εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής από το Πανεπιστήµιο University of Maryland Baltimore County (UMBC).

Σε αυτό το διάστηµα δίδαξε Μαθηµατικά σε προπτυχιακούς φοιτητές και το 2011 του απενεµήθει βραβείο εξαιρετικής διδασκαλίας των Μαθηµατικών και Στατιστικής από το ίδιο πανεπιστήµιο. Συνεχίζει τις σπουδές του ως υπότροφος στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήµιο. Είναι µέλος της Ελληνικής Μαθηµατικής εταιρείας και του Οικονοµικού επιµελητηρίου.

Δήµητρα Δεβελέγκα

Η Δεβελέγκα Δήµητρα γεννήθηκε στην Πάτρα και εισήχθη µε υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. στο Τµήµα Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Πατρών, από όπου αποφοίτησε µε Άριστα. Στη συνέχεια απέκτησε µε Άριστα Μεταπτυχιακό Δίπλωµα Ειδίκευσης (MA) στις «Γλωσσικές Διαταραχές» από το τµήµα Γλωσσολογίας του πανεπιστηµίου του Έσσεξ (University of Essex, Department of Linguistics, Language Disorders).

Γνωρίζει το σύστηµα γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille και την Ελληνική Νοηµατική Γλώσσα. Έχει συµµετάσχει σε πολλά συνέδρια και ηµερίδες µε θέµα την ειδική αγωγή και έχει παρακολουθήσει σεµινάρια για την εκµάθηση της Ελληνικής Γλώσσας σε αλλόγλωσσους. Από το 2014 φοιτά στο Τµήµα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερµηνείας του Ιονίου Πανεπιστηµίου. Από το 2011 εργάζεται ως φιλόλογος στο Πρόσημο.

Ανέστης Χρίστος

Απόφοιτος του τµήµατος Φυσικής του Πανεπιστηµίου Πατρών (2002), κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώµατος ειδίκευσης (M.Sc.) από το διατµηµατικό πρόγραµµα µεταπτυχιακών σπουδών στην «Επιστήµη και Τεχνολογία των Πολυµερών» (Τµήµατα Φυσικής, Χηµείας, Χηµικών Μηχανικών, Επιστήµης των Υλικών, 2004), Μεταπτυχιακός Υπότροφος/Ερευνητής της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Πατρών (2002-2004). Εργάστηκε σε διάφορα φροντιστήρια της Πάτρας καθώς και ως ωροµίσθιος καθηγητής σε πολλά λύκεια και γυµνάσια της Αχαΐας και της Ηλείας (2002-2011).

Επίσης εργάστηκε στα πλαίσια Επικουρικού Έργου Διδασκαλίας στα Εργαστήρια Φυσικής των Α΄, Β΄ και Δ΄ εξαµήνων του τµήµατος Φυσικής του Πανεπιστηµίου Πατρών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι τα φαινόµενα µεταφοράς φορτίου και θερµικής γήρανσης σε νανοσύνθετα υλικά αργιλοπυριτικών φυλλόµορφων ορυκτών και αγώγιµων συζυγών πολυµερών. Έχει δηµοσιεύσει πολλές επιστηµονικές εργασίες σε ξένα επιστηµονικά περιοδικά (CURENT APPLIED PHYSICS, IONICS) και σε Πανελλήνια συνέδρια Φυσικής στερεάς κατάστασης – επιστήµης υλικών (2000-2007). Είναι συγγραφέας πολλών σχολικών βοηθηµάτων Φυσικής όλων των τάξεων του Λυκείου και του Γυµνασίου, τα οποία έχουν εκδοθεί από τις εκδόσεις ΠΡΟΣΗΜΟ. Από το 2011 διδάσκει στο Φροντιστήριο Μ.Ε. ΠΡΟΣΗΜΟ.

Δαφνής Σπύρος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σπούδασε Μαθηµατικά στο Πανεπιστήµιο Πατρών και Οικονοµικά Μαθηµατικά στο Πανεπιστήµιου του Εδιµβούργου (M.Sc.). Ανακηρύχθηκε Διδάκτορας (Ph.D.) το 2010 από το Τµήµα Μαθηµατικών του Πανεπιστηµίου Πατρών. H διδακτορική του διατριβή, στον Τοµέα των Πιθανοτήτων, εκπονήθηκε υπό την επίβλεψη του καθηγητή Α. Φιλίππου.

Είναι ενεργός ερευνητής, µε πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο. Έχει εργαστεί, επί σειρά ετών, ως επιστηµονικός συνεργάτης στο Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών διδάσκοντας στα Τµήµατα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής, Εφαρµογών Η.Υ. στη Διοίκηση και Οικονοµία, Μ.Μ.Ε. και Πληροφορικής, καθώς επίσης και ως βοηθός καθηγητή στο Τµήµα Μαθηµατικών του Πανεπιστηµίου Πατρών. Έχει διδάξει, επίσης, σε λύκεια της Πάτρας, ως ωροµίσθιος στα πλαίσια της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης.

http://www.math.upatras.gr/~sdafnis/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά