Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Θα έρθει η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου για μία live εμφάνιση στην Πάτρα

Θα έρθει η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου για...

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2016

Η Αλέκα Κανελλίδου με τη βελούδινη φωνή μετά από μια σειρά sold out εμφανίσεων στην Αθήνα, πραγματοποιεί μία σειρά επιλεγμένων μουσικών εμφανίσεων ανά την Ελλάδα όπως αυτή που έκανε στο Ναύπλιο, στον υπαίθριο χώρο του Φουγάρου το Σάββατο 16 Ιουλίου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια με την ερωτική βραχνή φωνή, τα υπέροχα κομμάτια όπως το «Πόσο γλυκά με σκοτώνεις» και το «Άσε με να φύγω», αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, να έρθει να τραγουδήσει στην Πάτρα στις 8 Σεπτεμβρίου 2016.  Στο πρόγραμμα της έχει συμπεριλάβει και αναπάντεχες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, ελληνικών και ξένων καθώς και σε αμερικάνικα jazz στάνταρντ.

Στις συναυλίες που κάνει η Αλέκα Κανελλίδου, την συνοδεύει το κουαρτέτο του διακεκριμένου πιανίστα Τάκη Φαραζή, ο οποίος υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση της μουσικής παράστασης. Ενδεχομένως ο Τάκης Φαραζής να είναι και στη συναυλία της Πάτρας.

Η Αλέκα Κανελλίδου είναι μια ερμηνεύτρια που παραμένει πιστή σε μια καλλιτεχνική έκφραση με σαφείς επιρροές από την τζαζ. Εκλεκτική, σαγηνευτική και ακαταμάχητα γοητευτική, έχει σημαδέψει με τα τραγούδια της μια ολόκληρη εποχή και εξακολουθεί να διατηρεί τη μαγική σχέση που τη συνδέει με το κοινό με σεμνότητα και συνέπεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture