Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Βικάντερ και Φασμπέντερ αναμένονται στη Βενετία με την ταινία «The Light Between Oceans»

Βικάντερ και Φασμπέντερ αναμένονται στη ...

Το δραματικό φιλμ βγαίνει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς των κριτικών και των σινεφίλ συγκεντρώνει η πρεμιέρα του φιλμ «The Light Between Oceans» που θα γίνει στο πλαίσιο του 73ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Το φετινό Φεστιβάλ ως γνωστό θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου 2016. Η ταινία όπως γράφει το flix.gr, αναμένεται με περισσότερο ενδιαφέρον λόγω της πρωταγωνιστικής παρουσίας του ζευγαριού (και στη ζωή) Μάικλ Φασμπέντερ και Αλίσια Βικάντερ, οι οποίοι και προβλέπεται να αφιχθούν στο κόκκινο χαλί της Μόστρας, στο νησάκι Λίντο προσδίδοντας λάμψη στο Φεστιβάλ. Η Βικάντερ κέρδισε φέτος, μάλλον λίγο ανέλπιστα, το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για το «Κορίτσι απ’ τη Δανία».

Με την υπογραφή του Ντέρεκ Σιαφράνς, το κοινωνικοδραματικό φιλμ «The Light Between Oceans» που βασίζεται στο best-seller της Αυστραλέζας Μ. Λ. Στέντμαν που έχει ήδη ραγίσει καρδιές, έρχεται για να δώσει την τελική ετυμηγορία για τον σκηνοθέτη του «Blue Valentine» και του «The Place Beyond the Pines», ο οποίος μοιάζει για την ώρα άνισος αλλά και πεισματικά ανυποχώρητος σε ένα πληθωρικό σινεμά συναισθημάτων, όπως αναφέρει το flix.gr.

To «The Light Between Oceans» αφηγείται την ιστορία ενός νιόπαντρου ζευγαριού, του Τομ και της Ιζαμπελ Σέρμπορν, που λειτουργούν τον φάρο σ' ένα απομακρυσμένο νησί της Αυστραλίας. Το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο μ' ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα, όταν στην παραλία ξεβράζεται μια βάρκα μ' έναν νεκρό άντρα κι ένα βρέφος δύο μηνών. Ο Τομ κι η Ιζαμπέλ αποφασίζουν να μεγαλώσουν το παιδί σαν να ήταν δικό τους, όμως σύντομα η βιολογική μητέρα του παιδιού θα κάνει την εμφάνισή της.

Τo «The Light Between Oceans» που έχει και κάποιες γυμνές σκηνές, θα βγει αμέσως μετά, στις αμερικανικές αίθουσες και πιο συγκεκριμένα στις 2 Σεπτεμβρίου 2016. H διάρκεια της ταινίας είναι 132 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture