Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βασίλης Καλαβρουζιώτης - O Μαθηματικός που βγάζει… φιλολόγους!

Πάτρα: Βασίλης Καλαβρουζιώτης - O Μαθημα...

Υπεύθυνος Σπουδών στα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ/18Plus

Για μια ακόμα χρονιά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τα πανηγύρια δεν έλειψαν από την αχαϊκή πρωτεύουσα. Η οικογένεια του μαθηματικού Βασίλη Καλαβρουζιώτη γιορτάζει την επιτυχία της δευτερότοκης κόρης, της Χρύσας, η οποία εισήχθη 3η στο τμήμα Φιλολογίας της Πάτρας.

Έτσι η ιστορία επαναλαμβάνεται καθώς η άλλη κόρη της οικογένειας, η Μαρία, είναι ήδη φοιτήτρια στο ίδιο τμήμα, όπου εισήχθη 7η το 2014 με 18.315 μόρια.

Ο γνωστός φροντιστής, Βασίλης Καλαβρουζιώτης, υπεύθυνος Σπουδών στα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ/18Plus, που στην 26χρονη καριέρα του έχει μεταλαμπαδεύσει επιτυχώς τη μαθηματική επιστήμη σε χιλιάδες μαθητές, φαίνεται πως «αστόχησε» στα εκπαιδευτικά πράγματα του οίκου του. Και οι δύο κόρες του γοητεύτηκαν από τις ανθρωπιστικές σπουδές, ακολουθώντας επιπλέον τα επιστημονικά πατήματα της μητέρας τους Αθηνάς, η οποία είναι δασκάλα σε σχολείο της Πάτρας.

Αγαπητέ Βασίλη, επειδή είναι γνωστό τοις πάσι ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ίσως αργότερα κάποιος από τους απογόνους σου συνεχίσει το επιτυχημένο ταξίδι σου στις δύσκολες και άγνωστες μαθηματικές διαδρομές!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις