Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 36χρονος που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα, μέσω ενοικίασης-Πώς τον "τσάκωσε" η ΕΛ.ΑΣ.

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 36χρονος που έ...

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή Πατρών, ο 36χρονος Έλληνας, που συνελήφθη για κλοπή πολυτελών αυτοκινήτων μέσω ενοικίασης και με τη χρήση πλαστών εγγράφων και δικαιολογητικών. Ο άνδρας πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο άνδρας εμφανίστηκε σε γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων στην Πάτρα για να ενοικιάση πολυτελές όχημα. Συνήθως ζητούσε οχήματα μάρκας BMW ή Mercedes.

Ο 36χρονος εμφανίστηκε ως Σλοβάκος και κάποιες φορές πλήρωνε στην Ελλλάδα με κάρτα Σλοβακίας.

Όμως όσο περίμενε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων στην Πάτρα να ολοκληρωθεί η διαδικασία, να πάρει το αυτοκίνητο και να εξαφνιστεί, μαζί του περίμεναν και αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί, καθώς η περίπτωσή του, είχε φανεί στην εταιρεία ύποπτη.

Άλλωστε ο άνδρας είχε "χτυπήσει" και σε άλλες περιοχές και η εσωτερική σχετική ενημέρωση στην εν λογω εταιρεία, απέδωσε καπνούς στην Πάτρα, μιας και ο άνδρας δεν κατέληξε να μπει σε ακριβό αυτοκίνητο, αλλά στο περιπολικό.

Πότε εμφανιζόταν ως Σλοβάκος, πότε ως Κύπριος. Τρεις φορές ως Σλοβάκος και μία ως Κύπριος.

Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΛ.ΑΣ. "από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 36χρονος χρησιμοποιώντας πλαστά δηλωτικά έγγραφα Κυπριακών και Σλοβακικών Αρχών, είχε ενοικιάσει από την ίδια εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, στις 20/06/2016, 14/7/2016 και 26/7/2016, σε Αθήνα, Μύκονο και Ρόδο, αντίστοιχα, τρία πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία στη συνέχεια αφαιρούσε.

Σημειώνεται, ότι η συνολική αξία των τριών πολυτελών αυτοκινήτων που είχε αφαιρέσει ανέρχεται στο ποσό των (122.000) ευρώ.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία.

Πάτρα: Στον Ανακριτή σήμερα o 36χρονος που έκλεβε ... - Thebest.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις