Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κίνημα Νέων Αχαΐας για υπόθεση ΕΛ.ΣΤΑΤ: Από το 2010 ουδεμία ένσταση εμφανίστηκε απέναντι στην αξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων

Κίνημα Νέων Αχαΐας για υπόθεση ΕΛ.ΣΤΑΤ: ...

Επίσης αναφέρει πως ο ελληνικός λαός απαιτεί μια «νέα Αλλαγή»

Το Κίνημα Νέων Αχαΐας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει μια μεγάλη παραφιλολογία σχετικά με την αξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων της χώρας μας.

Από το 2010, όταν δηλαδή η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου μετέτρεψε την Ελληνική Στατιστική Αρχή σε ανεξάρτητη από πολιτικές παρεμβάσεις υπηρεσία του κράτους, ουδεμία ένσταση εμφανίστηκε απέναντι στην αξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων από κανέναν διεθνή οργανισμό, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή κάποιον άλλο φορέα.

Σε αντίθεση με την περίοδο του Κώστα Καραμανλή στην οποία σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο υπάρχει συνειδητή παραποίηση των στατιστικών στοιχείων που αποστέλλονταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θα συμβουλεύαμε την αριστερή και δεξιά συντήρηση, η οποία μάλιστα ταυτίζεται και σε νυν στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να σταματήσουν να παίζουν με τον ελληνικό λαό.

Ο λαϊκισμός από όλους όσους έπαιξαν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού, είτε για να μετατραπούν από «αρχιτέκτονες του αντιμνημονιακού αγώνα» σε μνημονιακοί πρωθυπουργοί, είτε επειδή ήλπιζαν πως «αυτή η βουλή δεν θα ψηφίσει μνημόνιο» , είτε για να μετατραπούν σε «μόνιμοι αντιπρόεδροι της κυβέρνησης» έχει την υποχρέωση να σταματήσει.

Ο ελληνικός λαός απαιτεί ένα νέο ελληνικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο το οποίο θα βάλει τις βάσεις για την αλλαγή του κράτους και την δημιουργία ενός κράτους που θα βάζει πρώτα τον πολίτη. Ο ελληνικός λαός απαιτεί μια «νέα Αλλαγή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις