Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τέλειωσε η αναμονή - Η "Suicide Squad" είναι εδώ στα Ster Cinemas της Πάτρας και τρισδιάστατη

Τέλειωσε η αναμονή - Η "Suicide Squ...

Το φιλμ ήδη έχει φτάσει σε διεθνείς εισπράξεις τα 580 εκατομμύρια δολάρια

H αναμονή τέλειωσε για την ταινία «Ομάδα Αυτοκτονίας - Suicide Squad» σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Άγιερ, η οποία ξεκίνησε από σήμερα Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 να προβάλλεται στην Ελλάδα και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε σε διανομή της Tanweer.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Άγιερ (Fury), στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζάρεντ Λέτο (Όσκαρ β’ ρόλου για το «Dallas Buyers Club»), Μάργκο Ρόμπι, Γουίλ Σμιθ, Βαϊόλα Ντέιβις, Τζόελ Κίναμαν, Τζάι Κόρτνεϊ, Κάρα Ντελεβίν, Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε, Τζέι Χερνάντεζ, Ίκε Μπάρινχολτζ, Σκοτ Ίστγουντ, Άνταμ Μπιτς, Κάρεν Φουκουχάρα και ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος εμφανίζεται και πάλι ως Μπάτμαν.

Ο σκηνοθέτης David Ayer θα μας γνωρίσει την «Ομάδα Αυτοκτονίας», μία παράξενη ομάδα επικίνδυνων κακών, τους οποίους θα συγκεντρώσει η κυβέρνηση ζητώντας την συμμαχία και βοήθεια τους. Η ταινία παρά το ότι πήρε μικτές κριτικές τα έχει καταφέρει περίφημα στα Αμερικάνικα και διεθνή ταμεία. Στις ΗΠΑ η «Ομάδα Αυτοκτονίας» έπιασε κορυφή στο box office για 3ο συνεχόμενο σαββατοκύριακο με σύνολο εισπράξεων ως τώρα 267,2 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα περίπου 313 εκατομμύρια από τον υπόλοιπο κόσμο. Την παράσταση όπως λέγεται κλέβουν ο μαύρος ηθοποιός Γουίλ Σμιθ («Ali», «The Pursuit of Happiness»), ο Τζάρεντ Λέτο αλλά και η σέξι Μάργκο Ρόμπι («The Wolf of Wall Street», «Focus»). Εντυπωσιακός λέγεται πως είναι και ο Τζόελ Κίναμαν (Netflix’s «House of Cards»).

Είναι ωραία να είσαι κακός… συγκέντρωσε μια ομάδα με τους πιο επικίνδυνους, φυλακισμένους Σούπερ Κακούς, εξόπλισε τους με τα πιο ισχυρά όπλα στη διάθεση της κυβέρνησης, και στείλε τους σε μια αποστολή να νικήσουν μια αινιγματική, ανυπέρβλητη οντότητα.

Η Αμερικανίδα πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών, Αμάντα Γουόλερ έχει αποφασίσει πως μόνο μια μυστικά συναρμολογημένη ομάδα από ανόμοια, ελεεινά άτομα, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι αυτό που χρειάζεται. Όμως, όταν θα συνειδητοποιήσουν πως δεν επιλέχθηκαν για να επιτύχουν, αλλά εξαιτίας της εξόφθαλμης ενοχής τους, όταν τελικά θα αποτύχουν, μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν. Θα λειτουργήσουν ως η Ομάδα Αυτοκτονίας, έτοιμοι να πεθάνουν προκειμένου να επιτύχουν ή θα αποφασίσουν, να πορευτούν ο καθένας για την πάρτη του;

*Το σενάριο είναι βασισμένο στους χαρακτήρες της DC Comics. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης, ο Τζάι Κόρτνεϊ («Insurgent»), ο Τζέι Χερνάντεζ («Takers»), ο Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε («Thor: The Dark World»), ο Ίκε Μπάρινχολτζ («Neighbors»), ο Σκοτ Ίστγουντ («Fury»), η Κάρα Ντελεβίν («Paper Towns»), ο Άνταμ Μπιτς («Cowboys & Aliens») και η Κάρεν Φουκουχάρα στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Η «Ομάδα Αυτοκτονίας» («Suicide Squad») ετοιμάζεται λοιπόν να αφήσει το δικό της μοναδικό στίγμα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Warner και της DC Comics.

Οι Worst. Heroes. Ever. όπως τους χαρακτηρίζει το δελτίο Τύπου της Tanweer έφτασαν και μάλιστα  προβάλλονται και σε 3D!

*Ήδη πολλοί φανατικοί των κόμικ ηρώων της "Suicide Squad" έσπευσαν τις προηγούμενες μέρες να προαγοράσουν τα εισιτήρια τους στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture