Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Για αδιαφορία καταγγέλλουν τον Δήμο οι κάτοικοι στα Κρύα Ιτεών- Σε άσχημη κατάσταση ο δρόμος που οδηγεί στο σχολείο

Πάτρα: Για αδιαφορία καταγγέλλουν τον Δή...

Η σχετική ανακοίνωση

Για αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής στα προβλήματα που που απασχολούν καθημερινά τους κατοίκους στα Κρύα των Ιτεων κάνει λόγο ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής. Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

"Έλεος ποια, με την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων στα Κρύα Ιτεών.

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα σχολεία και υπάρχουν δρόμοι που οδηγούν σε αυτά που ούτε λόγος για πεζοδρόμια, αλλά με την κατάσταση που βρίσκονται από καλάμια και βάτα θα πρέπει η διέλευση των παιδιών και των συνοδών γονιών που θα τα συνοδεύουν στα Σχολεία, θα αναγκάζονται να περπατούν στο οδόστρωμα που κινούνται και τα αυτοκίνητα.

Πόσο επιτέλους θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να δούμε ότι η Δημοτική Αρχή ενδιαφέρετε για τα προβλήματα της καθημερινότητας;

Για τους δε δρόμους η αγανάκτηση των οδηγών που καθημερινά έρχονται αντιμέτωπη με τις λακκούβες έχει φθάσει στα όριά τους.

Μάλλον η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να περιμένει να βρέξει για να καλυφθούν η λακκούβες από τα νερά ώστε να μην υπάρχουν".

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στην Δημοτική Αρχή ότι Πάτρα δεν είναι μόνο η Πλαζ, τα Ψηλά Αλώνια, ο Φάρος, το Κέντρο αλλά είναι και η Συνοικίες όπως τα ΚΡΥΑ ΙΤΕΏΝ.

Εκτός και αν πρέπει να διοργανώνουμε "ΠΟΡΕΊΕΣ" ώστε να διεκδικούμε για να γίνονται τα αυτονόητα.....ΈΛΕΟΣ ΠΟΙΑ!!!!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις