Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τάε κβον ντο: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καμπ των πατρινών ομάδων

Τάε κβον ντο: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τ...

Το Α.Σ. Fight Club Patras, ο Α.Σ. Αστραπή και ο Α.Σ. Έκρηξη πραγματοποίησαν το μεγαλύτερο καλοκαιρινό καμπ

Το 2o Summer Ιranian Taekwondo Camp πραγματοποιήθηκε από 17-24 Αυγούστου για δεύτερη συνεχή χρόνια με απόλυτη επιτυχία αυτή την φορά στο κορυφαίο αθλητικό κέντρο “Sport Camp” στο Λουτράκι.

Το Α.Σ. Fight Club Patras διοργάνωσε σε συνεργασία με την Α.Σ. Αστραπή και Α.Σ. Έκρηξη το μεγαλύτερο καλοκαιρινό camp προετοιμασίας στις πιο σύγχρονες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις όπου συμμετείχαν με μέγιστο (κλειστό) αριθμό συμμέτοχων 150 αθλητές σε 2 γκρουπ (Παίδων- Έφηβων/Ανδρών).

Καλεσμένοι στο αθλητικό κέντρο παραβρεθήκαν δυο μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου Ταe Kwon Do, πρόκειται για τους Ιρανούς αθλητές γνωστούς στο ευρύ κοινό τον Αsbachi Benham χρυσό μετάλλιο στα 68 κιλά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μεξικό το (2013) και τον Khodami Boroujeni Jalal (-87) χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κορέα.

O προπονητής της ομάδας του Fight Club κ. Κωτσόπουλος Μιχάλης δήλωσε ότι “ Η έναρξη προετοιμασίας μας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η εμπειρία για όλους εμάς και για όσους παραβρεθήκαν εκεί ήταν ανεπανάληπτη, καθώς οι αθλητές εκτός τις εξαντλητικές προπονήσεις σε τεχνικές μεγάλου βαθμού δυσκολίας που παρουσιαστήκαν, είχαν την ευκαιρία να κάνουν δυνατά sparing με τους πρωταθλητές από το Ιράν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντική διάκριση του Fight Club Patras στο No Limits

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports