Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι επιτυχόντες των φροντιστηρίων ΟΡΑΜΑ /18PLUS - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι επιτυχόντες των φροντιστηρίων ΟΡΑΜΑ /...

Η Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό συγχαίρουν τους επιτυχόντες

Έπεσε η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2016 με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής. Μία εκπαιδευτική χρονιά με καινούργια δεδομένα για το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έφτασε στο τέλος της. Πολλοί νέοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα μαθητικά τους χρόνια και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο τμήμα της τριτοβάθμια εκπαίδευσης.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι μαθητές των φροντιστηρίων ΟΡΑΜΑ/18Plus που κατέκτησαν την κορυφή. Με το προσωπικό τους συστηματικό διάβασμα και την αμέριστη αρωγή της οικογένειάς τους εκπλήρωσαν τα μαθησιακά τους όνειρα. Ειλικρινείς συμπαραστάτες στην προσπάθειά τους τα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ/18Plus, που με τα έγκυρα εκπαιδευτικά τους προγράμματα, τους καθοδήγησαν στην κατάκτηση της επιτυχίας.

Απόλυτη επιτυχία (100%) τη φετινή χρονιά παρουσίασαν τα ειδικά προγράμματα των φροντιστηρίων ΟΡΑΜΑ για τους αριστούχους μαθητές, γνωστά με το όνομα 18Plus.

Γι’ αυτή τη φετινή συλλογική επιτυχία, η Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό των φροντιστηρίων ΟΡΑΜΑ/18Plus συγχαίρουν ολόψυχα τους επιτυχόντες μαθητές τους και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις