Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης: Η ποιότητα στην κορυφή!

Φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης: Η ποιότητα ...

Η συνεχής επένδυση στην ποιότητα, αποδίδει καρπούς και νέες επιτυχίες!

Ακόμα μια ακαδημαϊκή χρονιά τελειώνει με εντυπωσιακές επιτυχίες για τους μαθητές του φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης Επιλογή Γνώσης. Από τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, προκύπτει ότι το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών του φροντιστηρίου, άγγιξε το 100%.

Το πλέον σημαντικό είναι ότι οι περισσότεροι από τους μαθητές αυτούς, εισάγονται στη  σχολή της πρώτης τους προτίμησης.

Φιλοξενούμε σήμερα τις απόψεις του ιδιοκτήτη της Επιλογής Γνώσης, κ. Παντελή Μαυρίδη:

ΔΗΜ: Πού αποδίδετε τις νέες φετινές επιτυχίες των μαθητών του φροντστηρίου σας;

ΜΑΥΡ: Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι ποτέ τυχαία. Για να έρθει απαιτούνται δύο βασικές προϋποθέσεις:

α) Σταθερό και συστηματικό διάβασμα από την πλευρά του μαθητή

β) Οργανωμένη και ποιοτική προετοιμασία που θα εντοπίζει εγκαίρως τα όποια κενά γνώσεων των μαθητών και με εξειδικευμένο σχέδιο ανά μαθητή, θα τα καλύπτει

ΔΗΜ: Πώς ακριβώς το επιτυγχάνετε αυτό;

ΜΑΥΡ: Πρώτα απ' όλα στο φροντιστήριο υπάρχουν έμπειροι καθηγητές, ιδιαίτερα γνωστοί στον εκπαιδευτικό κλάδο στην Πάτρα και καταξιωμένοι εδώ και χρόναι μέσα από την σκληρή δουλειά και τη συνέπειά τους.

Η ικανότητα, η εμπειρία και η ισχυρή προσωπικότητα των καθηγητών αυτών, μπορούν να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν τους μαθητές μας, οδηγώντας τους στην επιτυχία.

Παράλληλα, στο φροντιστήριο λειτουργούν ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα παραδοσης και ιδιαιτέρων μαθημάτων μέσα στο φροντιστήριο.

Έτσι, μέσα από τον προγραμματισμό και τον σωστό σχεδιασμό του φροντιστηρίου, οι μαθητές μας καλύπτουν τα κενά τους και με συνεχείς επαναλήψεις βελτιώνουν συνεχώς την απόδοσή τους.

Την ίδια στιγμή, η δωρεάν χορήγηση σημειώσεων που ανανεώνονται και εμπλουτίζονται συνεχώς -αυτό είναι άλλωστε το πλεονέκτημα έναντι των βιβλίων- επιτρέπει στους μαθητές μας να αποκτούν μια ολοκληρωμένη άποψη για το γνωστικό αντικείμενο κάθε μαθήματος.

Επιπρόσθετα δε, τα εβδομαδιαία διαγωνίσματα σε όλα τα μαθήματα, εξοικιώνουν τους μαθητές μας με την ψυχολογική και χρονική πίεση των πανελλαδικών εξετάσεων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μαθητές μας να προετοιμάζονται κατάλληλα ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία εμφανιστεί στις εξετάσεις.

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω πως η γραμματειακή υποστήριξη του φροντιστηρίου, μας επιτρέπει να βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους γονείς και να τους ενημερώνουμε για τη μαθησιακή πορεία των παιδιών τους. Άλλωστε, πιστεύουμε πως μόνο με τη συνεργασία μαθητών, καθηγητών και γονέων, μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα της προετοιμασίας των πρώτων.

ΔΗΜ: Την σημερινή ημέρα, τι θα θέλατε να πείτε στους μαθητές της Πάτρας, επ' ευκαρίας της ανακοίνωσης των βάσεων;

ΜΑΥΡ: Στους μαθητές που πέτυχαν τον στόχο τους εκφράζω, εκ μέρους και όλων των καθηγητών του φροντιστηρίου, τα θερμά μου συγχαρητήρια και εύχομαι καλή συνέχεια στο ταξίδι της γνώσης. Σε εκείνους που δεν τα κατάφεραν, συνιστώ ψυχραιμία, αφού η απογοήτευση είναι πάντοτε κακός σύμβουλος. Να θυμούνται πάντα πως στη ζωή υπάρχει και δεύτερη ευκαιρία και ότι ένας κερδισμένος πολεμος έχει και χαμένες μάχες!

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τις εκατοντάδες οικογένειες της Πάτρας που εδώ και 11 χρόνια στηρίζουν δυναμικά την Επιλογή Γνώσης. Είμαστε δε πολύ χαρούμενοι, που για ακόμα μια χρονιά, δικαιώσαμε με τον καθημερινό μας αγώνα, την επιλογή τους να εμπιστευθούν στα χέρια μας την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εγγραφές, επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του Φροντιστηρίου στα 2610-223399 και 6939115990 ή στο [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά