Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Παραίτησαν» το μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχε στο διαγωνισμό για τη σίτιση προσφύγων στις Σέρρες

«Παραίτησαν» το μέλος της Νομαρχιακής το...

Η απόφαση ελήφθη την Τρίτη σε έκτακτη συνεδρίαση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

Ομόφωνα αποδεκτή έκανε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών την παραίτηση του μέλους της και αναπληρωτή συντονιστή Δημήτρη Τάπα, με αφορμή τις καταγγελίες και τις αντιδράσεις για συμμετοχή του σε διαγωνισμό για τη σίτιση 450 προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας Σερρών. Η απόφαση ελήφθη την Τρίτη σε έκτακτη συνεδρίαση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, στην οποία συμμετείχε και ο κ. Τάπας.

Σε ανακοίνωσή της, η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών υπογραμμίζει ότι θεωρεί πως «η συγκεκριμένη πράξη, συμμετοχής σε διαγωνισμό για τη 10ήμερη σίτιση προσφύγων, συνιστά παραβίαση θεμελιωδών αρχών, αξιών και της ηθικής της Αριστεράς».

Επισημαίνει επίσης ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετη με «τη συμμετοχή και μόνο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό του Δημήτρη Τάπα εν αγνοία μάλιστα της ίδιας της Ν.Ε.», διευκρινίζοντας ότι στον διαγωνισμό «που είχε προϋπολογισμό 29.000 ευρώ ουδέποτε αναδείχθηκε μειοδότης ούτε ανέλαβε ο Δημήτρης Τάπας».

Ο Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών κάνει λόγο για «τερατολογίες για ανάληψη έργου σίτισης προϋπολογισμού 750.000 ευρώ από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες υιοθετούν εκ του πονηρού και ξεδιάντροπα η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι», ενώ καταγγέλλει προσπάθεια υπονόμευσης και κατασυκοφάντησης.

«Η προσπάθεια σπίλωσης της Ν.Ε., του ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα και της κυβέρνησης με αφορμή την καθ’ όλα απαράδεκτη επιλογή του Δημήτρη Τάπα θα πέσει στο κενό. Άμεσα και αποφασιστικά  και σε χρονικό διάστημα πέντε ημερών δίνουμε σήμερα την πρέπουσα πολιτική λύση επί του θέματος», καταλήγει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών.

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις