Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ευχές για την εισαγωγή των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Πατρέων

Ευχές για την εισαγωγή των μαθητών στην ...

"Οι μαθητές μας, φοιτητές πια, αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο μας", αναφέρει η ανακοίνωση

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Πατρέων Φωτεινή Συριώτη –Κυπραίου και το Δ.Σ  της Ένωσης Γονέων, εκφράζουν  τα πιο θερμά τους συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου της Πάτρας  που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, επισφράγισμα των  κόπων και προσπαθειών τους.

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση, «οι μαθητές μας,  φοιτητές πια,  αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο μας και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους και τους  ευχόμαστε  να είναι πάντα υγιείς, δυνατοί και  δίπλα τους σε κάθε αγώνα.

Συγχαρητήρια επίσης και στους  εκπαιδευτικούς μας, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αρωγοί και σύμβουλοι των παιδιών μας  κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Αλλά και όσα παιδιά δεν τα κατάφεραν, να ξέρουν ότι  οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιήσουν  τα όνειρά τους.

Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση, για την  επίτευξη των  στόχων οι οποίοι με μεθοδικότητα και αφοσίωση μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Με την ευκαιρία αυτή και  για μια ακόμα φορά να αναφέρουμε ότι στις συνθήκες της πολυεπίπεδης  κρίσης που βιώνουμε η νεολαία μας βιώνει τις πιο σοβαρές επιπτώσεις  της.  Η μόρφωση και η εργασία είναι  δικαίωμα της νεολαίας για να έχει  μέλλον ο τόπος μας.

Καλούμε την Πολιτεία με υπευθυνότητα  να δώσει λύσεις  για το καλύτερο αύριο των νέων ανθρώπων.

Γιατί αλλιώς τα όνειρα θα πάρουν κάποτε εκδίκηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις