Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ πάτησε πριν λίγες μέρες τα 80 - Δείτε ένα ωραίο φωτογραφικό αφιέρωμα του Ιταλικού Elle

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ πάτησε πριν λίγες μέ...

Η νέα ταινία όπου παίζει, "Ο Πιτ και ο Δράκος του" προβάλλεται ήδη με επιτυχία στις ΗΠΑ

Η νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί με τίτλο «Pete’s Dragon – Ο Πιτ και ο Δράκος του» όπου υποδύεται έναν ξυλοκόπο που αφηγείται ιστορίες με δράκους, ήδη ξεκίνησε να παίζεται στις ΗΠΑ και σημειώνει επιτυχία με κοντά 45 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στις ΗΠΑ.

Το συγκεκριμένο φιλμ της Ντίσνει θα το δούμε στην Ελλάδα σε περίπου δύο μήνες, στις 20 Οκτωβρίου 2016 σε διανομή της Feelgood.

O λόγος για τον αγαπητό Αμερικανό σταρ Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο οποίος πριν λίγες μέρες στις 18 Αυγούστου 2016, είχε γενέθλια συμπληρώνοντας αισίως τα 80 του χρόνια.

Ο γοητευτικός ηθοποιός που είχε «κάψει» καρδιές την δεκαετία του '70 και του '80, παραμένει εξαιρετικά δημιουργικός και όπως γράφτηκε, είναι ίσως ο τελευταίος εκ των μεγάλων σταρ των Χόλυγουντ που συνεχίζει να δουλεύει ακατάπαυστα. Μετά το «Pete’s Dragon» θα τον δούμε μέσα στο 2017 στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «The Discovery» ενώ ετοιμάζεται να συμπρωταγωνιστήσει και με την Τζέιν Φόντα σε μία κοινωνική ταινία με τίτλο «Our Souls at Night».

Ο δημοσιογράφος της Salt Lake Tribune έγραψε πως καλλιτέχνες όπως ο Ρέντφορντ παραμένουν δυναμικά παρόντες και είναι σε σταθερή βάση τόσο καλοί που ίσως το κοινό να το ξεχνά. Γι’ αυτό και με αφορμή τα γενέθλια του Ρόμπερτ Ρέντφορντ και το γεγονός ότι πάτησε τα 80, η Salt Lake Tribune έκανε μία αναδρομή σε 20 αξιόλογους σταθμούς της καριέρας του ηθοποιού, σκηνοθέτη και παραγωγού όπως τα φιλμ «Butch Cassidy and the Sundance Kid – Οι δυο ληστές», "Τα Καλύτερα μας χρόνια", "Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου", κ.α.

Επίσης η Ιταλική έκδοση του περιοδικού Elle στο διαδίκτυο, έκανε ένα ωραίο αφιέρωμα στον ξανθό, γαλανομάτη ηθοποιό δημοσιεύοντας 45 φωτογραφίες του, μερικές από τις οποίες θεωρούνται και σχετικά σπάνιες.

Μπορείτε να δείτε το άρθρο και τις φωτό στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.elle.it/Showbiz/robert-redford-foto

*Στην κεντρική φωτ. ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ που υποδύεται την κόρη του στην ταινία "Ο Πιτ και ο Δράκος του" της Ντίσνει.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Η φωτ. είναι GettyImages από το αφιέρωμα του elle.it.

Η φωτ. είναι GettyImages από το αφιέρωμα...

Η φωτ. είναι GettyImages από το αφιέρωμα του elle.it.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture