Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κατερίνα Στεφανίδη: Ασχολείστε μαζί μου κάθε τέσσερα χρόνια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την υποδοχή

Κατερίνα Στεφανίδη: Ασχολείστε μαζί μου ...

Προσγειώθηκε το αεροπλάνο στην Αθήνα

17.16: Λίγο μετά τις 5 και 10 το απόγευμα της Τετάρτης, έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», η χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη. Χαμογελαστή και δείχνοντας το χρυσό μετάλλιο στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να την υποδεχθεί, η Κατερίνα Στεφανίδη, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πετύχαμε το στόχο μας. Περιμένουμε πως και πως για διακοπές», προσθέτοντας πως: «Πιστεύαμε σίγουρα για ένα μετάλλιο. Ο Μιτς πίστευε για κάτι παραπάνω και με έκανε κι εμένα να πιστέψω».

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Θα συνεχίσω με την ίδια δίψα και τον ίδιο τρόπο για νέες διακρίσεις. Στο Ρίο κάναμε ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για την πρώτη θέση. Πίστευα στο μετάλλιο, κι εγώ και ο άνδρας μου. Αυτός με έκανε να πιστέψω ακόμα περισσότερο το χρυσό», πρόσθεσε η Στεφανίδη, η οποία ρωτήθηκε και για το θέμα που προέκυψε με την εφημερίδα «Αυγή»:

«Δεν το ξέρω και δεν το έχω ακούσει το συγκεκριμένο Μέσο» είπε, ενώ έκλεισε με το παράπονό της προς τα μέσα ενημέρωσης: «Έχω κερδίσει μετάλλια και σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως εσείς ασχολείστε μια φορά τα τέσσερα χρόνια…».

Ερωτηθείσα για τις περιβόητες ατάκες της Ινσιμπάγεβα, όπου ουσιαστικά η Ρωσίδα έλεγε πως από τη στιγμή που αυτή δεν «κατέβηκε» στο Ρίο, τότε ο πρώτος είναι… δεύτερος, η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε: «Να συζητήσουμε για αθλητικά πράγματα», θέλοντας να κλείσει εκεί το θέμα.

17.08: Πριν από λίγη ώρα προσγειώθηκε στην Αθήνα το αεροπλάνο που μεταφέρει τη χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη. Πλήθος κόσμου την περιμένει, ενώ υπάρχει και πανό του πολιτιστικού συλλόγου Πανοράματος με το μήνυμα «Σε ευχαριστούμε κατερίνα. Μας δίνεις δύναμη, Μας εμπνέεις».

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Η χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, αναμένεται να καταφθάσει σε λίγη ώρα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στα Σπάτα. Μαζί της είναι ο προπονητής και άντρας της, Μίτσελ Κρίερ.

Αντίστοιχη υποδοχή αναμένεται να υπάρξει και το πρωί της Πέμπτης κατά την επιστροφή στην Αθήνα, του επίσης χρυσού ολυμπιονίκη, στους κρίκους, Λευτέρη Πετρούνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports