Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με...δανεικά η κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη αύριο - Συγκλονίζει η κόρη του: "Μια γωνιά δεν υπήρχε γι’ αυτόν τον άνθρωπο";

Με...δανεικά η κηδεία του Ανδρέα Μπάρκου...

Κατήγγειλε τον τρόπο που του φέρθηκε η πολιτεία

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ανδρέα Μπάρκουλη. Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 23 Αυγούστου και ώρα 14.00 στο νοσοκομείο της Αγίας Όλγα, όπου νοσηλευόταν με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια.

Για την κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη που πρόκειται να τελεσθεί την Πέμπτη στις 17.30 στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης μίλησε η κόρη του, ξεσπώντας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα freddo. Η ίδια κατήγγειλε πως η κηδεία του εμβληματικού ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου δε θα γίνει δημοσία δαπάνη – όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις – αλλά με χρήματα στενής φίλης της συζύγου του, Μαίρης Μπάρκουλη.

«Είναι ντροπή. Μόνο αυτό έχω να  πω. Ψάχναμε να βρούμε τάφο για να τον θάψουμε. Βρήκαμε τελικά στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης, αλλά και εκεί πλήρωσε η στενή φίλη της Μαίρης και του μπαμπά μου για να γίνει η κηδεία. Μια γωνιά δεν υπήρχε γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία; Ντροπή!», δήλωσε η κόρη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε επισκεφθεί με τον Θ. Βέγγο το Ιντεάλ της Πάτρας -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Συγκλονίζει η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη - "Καλό ταξίδι αγάπη μου… Καλή αντάμωση ψυχή μου… Έφυγες μέσα στο φως, μέσα στην αγάπη"

Αυλαία για τον εμβληματικό ζεν πρεμιε του ελληνικού κινηματογράφου - Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight