Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνισθεί στο Τόκιο άφησε Ισινμπάγεβα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ανοικτό το ενδεχόμενο...

Όπως τόνισε στις δηλώσεις της

«Ο χρόνος θα δείξει, όταν πλησιάζει το 2020 το Τόκιο, δεν θα έλεγε ένα οριστικό ''όχι'', αλλά δεν πρόκειται να υποσχεθώ τίποτα,» πρόσθεσε η πανέμορφη Ρωσίδα, η οποία πιέστηκε για να ανακαλέσει την απόφασή της, ωστόσο, σε πρώτη φάση δεν φαίνεται ότι είναι έτοιμη να κάνει κάτι τέτοιο.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 άφησε η κορυφαία επικοντίστρια όλων των εποχών, Ελένα Ισινμπάγεβα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας της, Sport Express, η 34χρονη Ρωσίδα αθλήτρια δεν απέκλεισε τίποτα:

«Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα συμβεί στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κατ 'αρχήν δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο», τόνισε η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ και Ολυμπιονίκης της Αθήνας και του Πεκίνου, τέσσερα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από τους αγωνιστικούς χώρους.

«Ο χρόνος θα δείξει, όταν πλησιάζει το 2020 το Τόκιο, δεν θα έλεγε ένα οριστικό ''όχι'', αλλά δεν πρόκειται να υποσχεθώ τίποτα,»

πρόσθεσε η πανέμορφη Ρωσίδα, η οποία πιέστηκε για να ανακαλέσει την απόφασή της, ωστόσο, σε πρώτη φάση δεν φαίνεται ότι είναι έτοιμη να κάνει κάτι τέτοιο:

«Κλείστε αυτή την πόρτα, αργότερα αν παραστεί ανάγκη θα την ανοίξω» συμπλήρωσε. Να σημειωθεί ότι η Ισινμπάγεβα δεν αγωνίστηκε στο Ρίο, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στίβου της Ρωσίας από την IAAF, λόγω της γνωστής υπόθεσης ντόπινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρίο 2016: Η απάντηση των Στεφανίδη και Μόρις στην Ισινμπάγεβα

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports