Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πρωτοφανές: Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδας χρηματοδότησε το ΠΑΜΕ!!!

Πρωτοφανές: Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Ι...

Δεν έχει προηγούμενο η απόφαση αυτή που προέκυψε κατά πλειοψηφία...

Ένα πρωτοφανές γεγονός στα συνδικαλιστικά και πολιτικά χρονικά του χώρου της Υγείας (και όχι μόνο) συνέβη πριν από 1 μήνα περίπου και μέχρι στιγμής έχει περάσει στα ψιλά γράμματα των ΜΜΕ. Η Ομοσπονδία Ενώσεων των Νοσοκομειακών Ιατρών της Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) κατά πλειοψηφία αποφάσισε και χρηματοδότησε, με άγνωστο τουλάχιστον προς το παρόν ποσόν, την συνδικαλιστική παράταξη του ΠΑΜΕ που είναι ως γνωστόν ο συνδικαλιστικός βραχίονας του ΚΚΕ.

Η σχηματισθείσα πλειοψηφία αποτελείται από συνδικαλιστές που πρόσκεινται σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μειοψήφησε η παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ Δείτε εδώ. Να σημειώσουμε ότι τα έσοδα της ΟΕΝΓΕ προέρχονται από συνδρομές των

περιφερειακών ενώσεων των νοσοκομειακών γιατρών, των οποίων τα έσοδα προέρχονται από υποχρεωτική κατακράτηση από τον μισθό των μελών τους! Όπως μάλιστα καταγγέλλουν μέλη της μειοψηφίας, μεταξύ των οποίων και ο Αχαιός συνδικαλιστής Κ. Γιαννάκενας, το ποσόν κατατέθηκε σε ονομαστικό λογαριασμό 2 επαγγελματικών στελεχών του ΚΚΕ!

Έκρηξη ΟΕΝΓΕ για την νέα πρόεδρο που επιχορηγεί στελέχη του ΚΚΕ

Το γεγονός επισημάνθηκε στο ygeianet:

Και ακολούθησε χιονοστιβάδα καταγγελιών από περιφερειακές ενώσεις νοσοκομειακών γιατρών όπως της ΞΑΝΘΗΣ, του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, της ΗΠΕΙΡΟΥ , της ΛΑΚΩΝΙΑΣ ενώ όπως πληροφορείται το thebest.gr έπονται και άλλοι. Ωστόσο η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (ΕΙΝΑ) μέχρι στιγμής σιωπά, προκαλώντας ερωτηματικά για τη στάση της.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being