Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στηρίζει Δημήτρη Καλογερόπουλο η παράταξη του Σταύρου Λυριτζή

Στηρίζει Δημήτρη Καλογερόπουλο η παράταξ...

Τι αποφάσισε στη χθεσινή της σύσκεψη

Την στήριξή της στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Καλογερόπουλου εκφράζει με ανακοίνωσή της η παράταξη Λυριτζή. Αναφέρει συγκεκριμένα:

"Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου συνήλθαν σε προγραμματισμένη σύσκεψη η πλειοψηφία των υποψηφίων του κεντρικού ψηφοδελτίου του Κινήματος Πολιτών για την Αιγιάλεια κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου και υποψήφιου Δημάρχου κου Σταύρου Λυριντζή.

Κατά τη σύσκεψη αναλύθηκαν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των Δημοτικών Εκλογών της 7ης Νοεμβρίου και έγινε μια εκτενής συζήτηση σχετικά τόσο με τα αποτελέσματα όσο και με την περαιτέρω στάση της παράταξης.

Ο κ. Σταύρος Λυριντζής αφού επανέλαβε τις πάγιες θέσεις της παράταξης για τον χαρακτήρα των δύο υποψηφιοτήτων που θα διεκδικήσουν τη δημαρχία στις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, ζήτησε από τα παρόντα μέλη να πάρουν κατά πλειοψηφία μια απόφαση η οποία να καθορίζει τη στάση του Κινήματος Πολιτών απέναντι σε αυτές τις υποψηφιότητες.

Από τη συζήτηση προέκυψαν τα εξής συμπεράσματα:

 

- Η ουδέτερη στάση θα ήταν μια εύκολη λύση η οποία όμως θα ήταν ανακόλουθη σε σχέση με την πολιτική θέση του Κινήματος Πολιτών ότι δηλ. υπάρχει έντονη ανάγκη για σαφή «πολιτική με γωνίες» η οποία δεν επιδέχεται μεσοβέζικες λύσεις και ημίμετρα.

- Το Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλεια δεν δίνει «λευκή επιταγή» σε κανένα. Αντιθέτως, έχει πολιτική θέση και άποψη πάνω στα πολιτικά πράγματα της Αιγιάλειας, θα συνεχίσει την πολιτική προσπάθειά του και θα ασκεί κριτική στα φαινόμενα πολιτικού αμοραλισμού.

- Το Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλεια δεν δέχεται ούτε συναινεί σε συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι» και παζάρια, ούτε συμπορεύσεις που θέτουν άλλα κριτήρια εκτός από καθαρά πολιτικά.

- Η Αιγιάλεια δεν έχει ανάγκη από λύσεις που έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει είτε ως μεμονωμένα σχήματα, είτε ως ετερόκλητες συσπειρώσεις.

- Η Αιγιάλεια και ειδικά το Αίγιο έχουν κουραστεί από πολιτικά πρόσωπα τα οποία κινούνται στο παρασκήνιο και θέλουν να θέτουν εαυτόν υπεράνω της θέλησης των πολιτών.

 

Γι’ αυτούς τους λόγους το Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλεια και ο Σταύρος Λυριντζής έλαβαν την πολιτική απόφαση να στηρίξουν στις επαναληπτικές εκλογές τον Δημήτρη Καλογερόπουλο για Δήμαρχο του Δήμου Αιγιάλειας.

 

Η απόφαση αυτή συνοδεύεται από την ευχή η ανάδειξη νέου Δημάρχου να οδηγήσει σε καλύτερες μέρες τον τόπο μας και να είναι η απαρχή για μια αναπτυξιακή πορεία. Το Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλεια θα είναι παρόν και θα επεμβαίνει στις εξελίξεις καταθέτοντας τις προτάσεις του προς την κατεύθυνση της εξόδου της Αιγιάλειας από την κρίση των τελευταίων ετών."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις