Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Φιλική ήττα για τον Παναιτωλικό από τον "Ευρωπαίο" ΠΑΣ

Ποδόσφαιρο: Φιλική ήττα για τον Παναιτωλ...

Οι Αγρινιώτες ηττήθηκαν με 1-0 στους "Ζωσιμάδες"

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεπέρασε τον αποκλεισμό απ' την Άλκμααρ, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού σε φιλική αναμέτρηση στους "Ζωσιμάδες". Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μαμπουλού.

Στο πρώτο φιλικό μετά τον αποκλεισμό από την Άλκμααρ, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του Πανιτωλικού. Το ματς διεξήχθη στους "Ζωσιμάδες" με τους προπονητές να δοκιμάζουν αρκετούς ποδοσφαιριστές και να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα παιχνίδι που είχε "άρωμα" Super League, 12 μόλις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 63’ ο Μαμπουλού, με πλασέ, ύστερα από μπαλιά του Κόντε. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες.

Στο 21' οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Σκόνδρα και στο 48' ο Παναιτωλικός, επίσης, με κεφαλιά του Παπάζογλου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες, Μιχαήλ, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Σκόνδρας, Κόντε, Μαμπουλού, Μαυροπάνος. Έπαιξαν και οι: Περιστερίδης, Γιάκος, Δώνης, Λίλα, Μπουκουβάλας, Φερφελής, Μασούρας, Ψαρράς, Ζιώγας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (63’ Κριστιάνο), Κούσας, Ροντρίγκες, Μύγας (67’ Χαντάκιας), Τσοκάνης, Παπάζογλου (86’ Γιαννιώτης), Μάκος (23’ Βασιλούδης, 56’ Ρότσα), Φερέιρα (46’ Τομανέ), Μουνιός (78’ Κουτρομάνος), Ουάρντα, Μαρκόβσκι (70’ Ρόσα).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ο Παναιτωλικός κατέκτησε το τουρνουά του Ονόφριο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports