Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιερά Πανήγυρις με πλήθος πιστών στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Γλαύκο Πατρών

Ιερά Πανήγυρις με πλήθος πιστών στον Ι.Ν...

Δείτε εικόνες

Την Παρασκευή το απόγευμα 5 Αυγούστου τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετα αρτοκλασίας και Θείου Κυρήγματος υπο του Αρχιμαδρίτου Π. Γερβασίου Παρακεντέ.

Το Σάββατο το πρωί 6 Αυγούστου Μεγαλοπρεπώς και με την συμμετοχή πολλών πιστών που κατέκλυσαν τους εξωτερικούς χώρους καθώς και τους δρόμους πέριξ του Ναού τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Γλαύκου Πατρών από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο, συλλειτούργησαν μαζί του οι εφημέριοι του Ναού Πρωτοπρεσβύτερος π. Αδαμάντιος Τσαγκάρης ο πρεσβύτερος π. Νικόλαος Γεωργακόπουλος και ο διάκονος π. Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

Το Σάββατο το απόγευμα 6 Αυγούστου Εψάλλει ο Εσπέρινος και ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στην ενορία προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτου π. Χριστοφόρου Μυτιλήνης.

Κατα την Διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών έψαλλαν οι ιεροψάλτες του Ναού κ. Ανδρέας Γαλάνης και κ. Ανδρέας Γάτσος.

Μετά το πέραςτων Ιερών Ακολουθιών τα χορευτικά τμήματα του Ιερού Ναού χόρεψαν παραδοσιακους χορούς στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.

Αξιοσημείωτη η προσεύλευση εκατοντάδων πιστών κατα την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών καθώς και στο προσκύνημα της Ιερής Εικόνας οπου διήρκησε μέχρι τις πρωινές ώρες με εκατοντάδες πιστούς να κατακλύζουν τους δρόμους της ενορίας. Αξιοσημείοτο επίσης το έργο και η προσφορά του πρωτοπρεσβυτέρου του Ιερού Ναού π. Αδαμαντιού Τσαγκάρη οπου επι 26 συναπτά έτη προσφέρει τα μέγιστα στον Ιερό Ναό και στην ενορία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις