Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Συγκλονίζει η τραγική μητέρα μιλώντας για τον θάνατο του συζύγου και της κόρης της-Στην Ηλεία λίγες ώρες μετά τα νέα για το χαμό της οικογένειάς της-ΒΙΝΤΕΟ

Δυτική Ελλάδα: Συγκλονίζει η τραγική μητ...

Έμαθε τα νέα από τη νύφη της

Η τραγική μητέρα και σύζυγος λίγες ώρες μετά από τα τραγικά νέα πήρε ο λεωφορείο των ΚΤΕΛ για να πάει στην Ηλεία όπου βρέθηκαν οι σωροί του 68χρονου Κώστα Λοϊζίδη και της 44χρονη κόρη του Ελένης, 23 μέρες μετά από την εξαφάνιση τους.

«Ήθελαν να πάνε στην εκκλησία. Γιόρταζε η Αγία Μαρίνα. Η κόρη μου, μου είπε: ''μαμά θέλω να πάω να ανάψω ένα κερί''. Kαι ο πατέρας της, της είπε: ''θα σε πάω'', δήλωσε η Αγγελική Λοϊζίδου, μιλώντας στο STAR.«Ηταν 400 μέτρα μακρυά».

 




«Από τότε εξαφανίστηκαν. Εγώ, ο αδελφός μου και η νύφη μου ψάχναμε. Φάγαμε όλο τον κόσμο. Και η αστυνομία και τα ελικόπτερα δεν βρήκαν τίποτα», συμπλήρωσε.

Οπως όλα δείχνουν ένα μοιραίο λάθος στο δρόμο ήταν αρκετό για να βρεθούν σε μία άγνωστη γι αυτούς περιοχή και τελικά να ζήσουν μία απίστευτη τραγωδία. Ο 68χρονος και η 44χρονη κόρη του έχασαν τη ζωή τους σε μια ερημιά στο Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

Όσο τραγικό κι αν ακούγεται προς το παρόν το επικρατέστερο σενάριο είναι πως πατέρας και κόρη έχασαν το δρόμο. Δεν κατάφεραν ποτέ να γυρίσουν και υπέκυψαν στην κούραση και τελικά στην αφυδάτωση.

Η θέση που βρέθηκε το αυτοκίνητο, αλλά και το γεγονός ότι ο τραγικός πατέρας βρέθηκε μέσα στο αμάξι, ενώ η 44χρονη σε απόσταση περίπου 600 μέτρων ενισχύουν το σενάριο πως χάθηκαν. Προσπάθησαν για ώρες με το αυτοκίνητο να βρουν κάποιο δρόμο, αλλά τελικά έφτασαν σε αδιέξοδο. 
Ο πατέρας φαίνεται ότι έχασε τις αισθήσεις του από την κούραση, ίσως έχασε τη ζωή του και αυτό πανικόβαλε την 44χρονη που επιχείρησε να ζητήσει βοήθεια εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο και ξεκινώντας μια απέλπιδα προσπάθεια με τα πόδια. Όλα δείχνουν ότι αυτό έγινε τη νύχτα, η γυναίκα ίσως είχε και πρόβλημα προσανατολισμού. Σε κάθε περίπτωση δεν κατάφερε να διανύσει μεγάλη απόσταση. 
Πάνω της βρέθηκε ένα παγούρι για νερό. Φαίνεται ότι οι τελευταίες τις δυνάμεις την εγκατέλειψαν και εκείνη, κατέρρευσε σχεδόν μισό χιλιόμετρο από τη θέση που είχε αφήσει το αμάξι με τον πατέρα της και τελικά κατέληξε και εκείνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις