Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης επιστρέφει στην τηλεόραση - Με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Τα πέντε κλειδιά"

Ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης επιστρέφει στ...

Το σήριαλ θα βασίζεται στο βιβλίο της Λένας Μαντά

Ο ωραίος και καλογυμνασμένος Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης που είναι μοντέλο και ηθοποιός, επιστρέφει όπως διαβάσαμε σε συνέντευξη που έδωσε στο TV Έθνος, στη μικρή οθόνη, μετά από έναν χρόνο, με τη νέα Ελληνοκυπριακή σειρά του ΑΝΤ1 «Τα πέντε κλειδιά».

Ο Νίκος Αναδιώτης είχε παίξει έναν από τους βασικούς ρόλους στη σειρά του Mega “Βασιλιάδες” και είχε ξεχωρίσει. Πάντως πέρα από την ηθοποιία και την τηλεπαρουσίαση όπου έχει δοκιμαστεί με επιτυχία, όπως εξομολογήθηκε, θα του ταίριαζε στην τηλεόραση και μία εκπομπή δράσης.

Όπως είπε, η πρόταση για να παίξει στη νέα ελληνοκυπριακή σειρά του ΑΝΤ1 «Τα πέντε κλειδιά», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά και θα ξεκινήσει να προβάλλεται το φθινόπωρο, έγινε τηλεφωνικά.

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν για τον συγκεκριμένο ρόλο. Επικοινώνησε μαζί μου η σκηνοθέτιδα της σειράς Ρέινα Εσκενάζυ. Στη συνέχεια έγινε ένα ραντεβού μαζί και με συντελεστές της παραγωγής αλλά και τη σεναριογράφο, τη Ρένα Ρίγγα. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και συμφωνήσαμε». Παραδέχεται πως στο κομμάτι της παρουσίασης θα ήθελε να δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό.

«Όχι κάτι με μεγάλη συμμετοχή σε ζωντανό πρόγραμμα, γιατί δεν έχω την ανάλογη εμπειρία. Νομίζω θα μου ταίριαζε περισσότερο μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή οδοιπορικών, με αρκετά εξωτερικά γυρίσματα που θα είχε έντονα και στοιχεία δράσης».

Όσο για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί στο σήριαλ, όπως είπε, «πρόκειται για τον Τζίμη, έναν νέο και φιλόδοξο άνθρωπο. Είναι επίσης φιλοχρήματος. Δεν είναι τεμπέλης, ωστόσο ζητά περισσότερα απ’ αυτά που προσφέρει. Προσπαθεί να αποκτήσει εύκολο και γρήγορο χρήμα με διάφορους τρόπους. Έχει μια σχέση, ωστόσο μπροστά στο δέλεαρ της καλής ζωής και του χρήματος δεν φέρεται και με τον καλύτερο τρόπο...».

Τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές, τις πέρασε οικογενειακά μαζί με τη γυναίκα του και τον μικρό. Μάλιστα η σύζυγος του, η Πατρινή Βασιλική Σταματοπούλου είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους.

Τέλος ο Νίκος Αναδιώτης είπε ότι ως αθλητής και γυμναστής και ο ίδιος, του αρέσει να παρακολουθεί αυτές τις μέρες τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight