Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Ανήλικοι έκλεβαν χρήματα από το σπίτι φίλου τους

Αγρίνιο: Ανήλικοι έκλεβαν χρήματα από το...

Τους συνέλαβε η αστυνομία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα

Χειροπέδες σε δύο ανήλικους ηλικίας 16 ετών, πέρασαν σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο Αγρίνιο. Οι ανήλικοι μάλιστα πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που προσπαθούσαν να μπουν σε σπίτι 46χρονου προκειμένου να κλέψουν χρήματα.

Οι δύο 16χρονοι από κοινού με έναν 15χρονο τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται, το τελευταίο χρονικό διάστημα αφαιρούσαν χρήματα από το σπίτι του φίλου τους. Είχαν βγάλει μάλιστα και αντικλείδι και έμπαιναν τις ώρες που απουσίαζε ο 46χρονος ιδιοκτήτης.

Ο 46χρονος ωστόσο, είχε παρατηρήσει ότι τελευταία του έλλειπαν χρήματα και για το λόγο αυτό είχε αλλάξει και κλειδαριά. Την ίδια στιγμή ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία από την πλευρά της έστησε επιχείρηση και σήμερα τους έπιασε στα πράσα την ώρα που οι δύο 16χρονοι προσπαθούσαν να μπουν σπίτι. Συνολικά είχαν αποσπάσει το ποσό των 700 ευρώ και ένα ζευγάρι ακουστικά.

Αύριο Τρίτη 9 Αυγούστου 2016, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα για να απολογηθούν ενώ δικογραφίες σχηματίστηκαν και σε βάρος των γονιών τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πηγή: sinidisi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις