Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τα κατάφερε η "Suicide Squad- Ομάδα αυτοκτονίας" στα Αμερικάνικα ταμεία - Έκανε ρεκόρ εισπράξεων για μήνα Αύγουστο

Τα κατάφερε η "Suicide Squad- Ομάδα...

Η ταινία θα βγει στην Ελλάδα στις 25 Αυγούστου 2016

Επαληθεύτηκαν οι προβλέψεις των ειδικών για το πολύ δυνατό ξεκίνημα στα ταμεία της ολοκαίνουριας ταινίας της DC Comics «Suicide Squad- Ομάδα αυτοκτονίας» που έκανε Αυγουστιάτικα το ντεμπούτο της στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής την περασμένη Παρασκευή 5/8/2016 σε 4,250 αίθουσες και έφτασε σε εισπράξεις έως και την Κυριακή 7 Αυγούστου, σύμφωνα με το boxofficemojo.com, τα 135 εκατομμύρια δολάρια συν περίπου άλλα 132 από την έναρξη προβολής της σε πολλές άλλες χώρες στον υπόλοιπο κόσμο.

Στην Ελλάδα όπως ήδη έχουμε γράψει, θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε την ταινία έως την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, οπότε και θα βγει στις αίθουσες (και της Πάτρας) σε διανομή της Tanweer.

Με το νούμερο αυτό που πέτυχε στις ΗΠΑ κατάφερε να ξεπεράσει το ξεκίνημα του «Guardians of the Galaxy» που είχε κάνει 94.3 εκατομμύρια δολάρια αλλά και της άλλης ταινίας με κόμικ ήρωα, του «Deadpool» με τον Ράιαν Ρέινολντς που τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κάνει ρεκόρ μήνα με 132.4 εκατομμύρια δολάρια στο ντεμπούτο του στις ΗΠΑ.

Επίσης το φιλμ «Ομάδα αυτοκτονίας» έσπασε και κάθε ρεκόρ ταινίας Αυγούστου ενώ οι κριτικές είναι από μέτριες έως καλές, με Β+ στο Cinemascore.

Το φημολογούμενο κόστος του φιλμ φτάνει τα 175 εκατομμύρια δολάρια.

Η «Ομάδα Αυτοκτονίας» με μία δυνατή ομάδα ηθοποιών με επικεφαλής την Μάργκο Ρόμπι και τον Γουίλ Σμιθ, άφησε πολύ πίσω το νέο φιλμ του «Jason Bourne» - Ματ Ντέιμον που έπεσε από τη 1η θέση της περασμένης εβδομάδας στη 2η με 23 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις και σύνολο κοντά στα 104 ενώ οι «Μαμάδες με κακή διαγωγή» έφτασαν σε 2 εβδομάδες στις ΗΠΑ τα 51 εκατομμύρια δολάρια (το φιλμ προβάλλεται στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε).

Η Warner Bros και η DC Comics πόνταραν πολλά στο «Suicide Squad» και φαίνεται πως το εγχείρημα πέτυχε.

Οι βασικοί χαρακτήρες της «Ομάδα Αυτοκτονίας - Suicide Squad», σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Άγιερ, είναι ο κακός Joker (Τζάρεντ Λέτο), η Harley Quinn (Μάργκο Ρόμπι), ο Deadshot (Γουίλ Σμιθ), η Amanda Waller (Βαϊόλα Ντέιβις) και ο Rick Flagg (Τζόελ Κίναμαν).

Στο στόρι του φιλμ πρωτοστατεί μια ομάδα με τους πιο επικίνδυνους, φυλακισμένους Σούπερ Κακούς, που θα εξοπλιστούν με τα πιο ισχυρά όπλα και θα τεθούν στη διάθεση της κυβέρνησης αναλαμβάνοντας μια αποστολή: να νικήσουν μια αινιγματική, ανυπέρβλητη οντότητα.

*Για το επόμενο τριήμερο - 12 με 14 Αυγούστου 2016, το μεγάλο εμπορικό στοίχημα στις ΗΠΑ θα είναι η έξοδος της ταινίας της Ντίσνει "Pete's Dragon" σε σκηνοθεσία του David Lowery με θέμα ένα μικρό ορφανό αγόρι και τη φιλία του μ' έναν ιπτάμενο γνουδωτό δράκο. Παίζουν και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ καθώς και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, με τις πρώτες κριτικές όπως της Αγγλικής Telegraph να είναι θετικές.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Σκηνή από τη νέα οικογενειακή ταινία της Ντίσνει "Pete's Dragon" που βγαίνει 12 Αυγούστου στις ΗΠΑ και στην Αγγλία.

Σκηνή από τη νέα οικογενειακή ταινία της...

Σκηνή από τη νέα οικογενειακή ταινία της Ντίσνει "Pete's Dragon" που βγαίνει 12 Αυγούστου στις ΗΠΑ και στην Αγγλία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture