Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Μεγάλο και υπόγειο το πρόβλημα που σπάει το δρόμο προς Χαλανδρίτσα- Εξετάζεται ακόμα κι αλλαγή χάραξης!

Αχαΐα: Μεγάλο και υπόγειο το πρόβλημα πο...

Αναζητούν λύση στην 111

Μεγαλύτερο από όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί φαίνεται να είναι τελικά το πρόβλημα που έχει προκύψει  εδώ και τουλάχιστον ενάμιση χρόνο στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου (πρώην 111), στο ύψος της Καλλιθέας. Ο δρόμος έχει σκάσει, η ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται καθημερινά στην 111 είναι μεγάλη, ενώ όλες οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει κατά το παρελθόν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Τελικά διαπιστώνεται πλέον ότι η αιτία που δημιουργεί το πρόβλημα στο οδόστρωμα είναι πολύ «βαθειά» και είναι άγνωστο ακόμα το πώς θα αντιμετωπιστεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Περιφέρεια ολοκλήρωσε διερευνητικού τύπου γεωτρήσεις στο σημείο προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει. Μάλιστα τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά καθώς κατέδειξαν ότι το θέμα είναι πολύ μεγάλο και είναι γεωλογικού περιεχομένου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν σχετίζεται με τον φραγμό μιας υπόγειας πηγής η οποία κατά το παρελθόν είχε τη δυνατότητα να «εκτονώνεται»  σε παρακείμενο ρέμα. Πλέον όμως έγιναν παρεμβάσεις και μπαζώματα κι έτσι αυτός ο δίαυλος έχει σταματήσει να λειτουργεί.

Μάλιστα το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που είναι πολύ πιθανόν η Περιφέρεια να εξετάσει ακόμα και την περίπτωση αλλαγής της χάραξης με ότι αυτό συνεπάγεται για τα χρονοδιαγράμματα.

Φυσικά δεν έχουν ακόμα ληφθεί οριστικές αποφάσεις όμως το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό κι εκ μέρους της Περιφέρειας δεν δείχνουν να επιθυμούν να κινηθούν όπως κατά το πρόσφατο παρελθόν όταν δηλαδή προχώρησαν σε επιφανειακή αποκατάσταση της καταστροφής του οδοστρώματος και στην συνέχεια η άσφαλτος «έσκασε» και πάλι.

 

Πάτρα: Έσκασε ο δρόμος που οδηγεί στην Χαλανδρίτσα – Μήνες τώρα εκκρεμούν τα έργα – ΦΩΤΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις