Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πολλοί Πατρινοί βρέθηκαν το περασμένο τριήμερο στην Κεφαλονιά για το Saristra Festival πάνω από τη Σάμη

Πολλοί Πατρινοί βρέθηκαν το περασμένο τρ...

Στο Φεστιβάλ εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων η Monika, ο Παύλος Παυλίδης, οι Planet of Zeus, κ.α.

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κοινού, κορυφώθηκε την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016 το βράδυ, στον οικισμό Παλαιά Βλαχάτα, πάνω από τη γραφική Σάμη της Κεφαλονιάς που αυτό τον καιρό σφύζει από κόσμο, ξένους τουρίστες και κότερα, το μουσικό φεστιβάλ Saristra Festival, το οποίο είχε ξεκινήσει την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος στο φεστιβάλ που φιλοξένησε γνωστά ονόματα, ήταν ελεύθερη ενώ ταξίδεψαν ακόμη και μουσικόφιλοι από την Πάτρα, οι οποίοι συνδύασαν το σαββατοκύριακο τους στην Κεφαλονιά με την παρακολούθηση του Φεστιβάλ.

Το Saristra Festival που ξεκινούσε μετά τις 19.00 κάθε απόγευμα, διοργανώθηκε από την ΜΚΟ «Η Σαρίστρα» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και με μεγάλο χορηγό την Εθνική Τράπεζα.

Τέσσερα χρόνια μετά από το καλοκαίρι του 2012, οπότε και διοργανώθηκε για 1η φορά στα ερείπια του παλαιού Χωριού των Βλαχάτων Κεφαλονιάς, που είχε πληγεί από τον καταστροφικό σεισμό του 1953, το Saristra Festival  επέστρεψε, διατηρώντας μια θέση ανάμεσα στα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα των Ιονίων Νήσων, όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ kefaloniamas.gr, απ’ όπου και η φωτ.

Φέτος το «χωριό-φάντασμα» ζωντάνεψε και πάλι με ένα μουσικό line-up που «πάντρευε» μερικά από τα ονόματα που έχουν οριοθετήσει την ποπ και ροκ κουλτούρα των τελευταίων δεκαετιών, μαζί με το «νέο αίμα» της εγχώριας σκηνής.

Την πρώτη βραδιά τραγούδησε ο Γιάννης Αγγελάκας και ακολούθησε το Σάββατο ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies ενώ το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε τους Planet of Zeus, την Monika, τους Gioumourtzina από την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι έβγαλαν το νέο τους cd “Blakk Metall” από την Πατρινή δισκογραφική εταιρεία Inner Ear και τους Ice Eyes, οι οποίοι βγάζουν το 1ο τους cd στην Αγγλία. Δεν έλειψε και το DJ set / closing party με τους Lilis Bros & Kissing Strangers.

Η φωτ. είναι του Γιώργου Αποστολάτου.

*Στο χώρο του Saristra Festival λειτούργησε και καντίνα με μπύρες, ποτά και αναψυκτικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight