Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ο Δημήτρης Μπάσης θα έρθει στις 16 Σεπτεμβρίου για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα

Ο Δημήτρης Μπάσης θα έρθει στις 16 Σεπτε...

Στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Με νέο τραγούδι, με τίτλο «Τι τα θέλεις» σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη και με ολοκαίνουριο δίσκο να ετοιμάζεται πυρετωδώς (μεταξύ των συντελεστών είναι και ο Θάνος Μικρούτσικος) ο εκλεκτός ερμηνευτής Δημήτρης Μπάσης συνεχίζει την φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία έχοντας σε κάποιους από τους σταθμούς, μαζί του την Ελένη Πέτα όπως το περασμένο Σάββατο 6/8/2016 στα γειτονικά Καβάσιλα Ηλείας, στο εκεί ανοιχτό Θέατρο όπου εμφανίστηκε live.

O 46χρονος Δημήτρης Μπάσης με μία αξιόλογη μουσική πορεία είκοσι και πλέον χρόνων και με σημαντικούς καλλιτεχνικούς σταθμούς όπως τη χρονιά 2001 που ερμήνευσε Μίκη Θεοδωράκη, αναμένεται να έρθει για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα, στις 16/9/2016, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Τον Δημήτρη Μπάση ουσιαστικά τον ανακάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Στο ξεκίνημα του, συνεργάστηκε για τρεις συνεχείς σεζόν με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τους Σταμάτη Κραουνάκη και Λίνα Νικολακοπούλου, σε μουσικές παραστάσεις υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Ανδρέα Βουτσινά ενώ το δισκογραφικό του ντεμπούτο έγινε με δυο συμμετοχές στα έργα του Σταμάτη Κραουνάκη «Όταν Έρχονται Οι Φίλοι Μου» και στο soundtrack «Το Τρίτο Στεφάνι», όπου συμμετείχε με ένα τραγούδι.

Το ’96 τον ανακάλυψε ο Χρήστος Νικολόπουλος, συνεργάστηκε μαζί του σε ζωντανές εμφανίσεις και το ’97 κυκλοφόρησε ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο «Με Τη Φόρα Του Ανέμου» (μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και Κώστα Φαλκώνη και στίχοι του Χρίστου Παπαδόπουλου).

Οκτώ μήνες αργότερα κυκλοφόρησε το πασίγνωστο soundtrack του σίριαλ του Mega, «Ψίθυροι Καρδιάς» με τη μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, το οποίο είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία και έκανε πανελληνίως γνωστό τον Δημήτρη Μπάση.

*Από τις πιο ωραίες ερμηνείες του καλλιτέχνη είναι η επανεκτέλεση του κομματιού "Σπασμένο καράβι".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life