Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Απόψε στο θέατρο της Αρχαίας Ήλιδας ο Κωστής Μαραβέγιας και το “Κατάστρωμα” του

Απόψε στο θέατρο της Αρχαίας Ήλιδας ο Κω...

Μετά τις 9 το βράδυ

Την σκυτάλη στο ταξίδι του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας στο γειτονικό νομό Ηλείας, παίρνει απόψε Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, στις 9 το βράδυ, ο δημοφιλής ερμηνευτής και τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος ως γνωστό έλκει την καταγωγή του από το Αγρίνιο.

Ο Κωστής Μαραβέγιας διανύει αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο, περιοδεύοντας ανά την Ελλάδα και κάνει μία στάση απόψε στο θέατρο της Ήλιδας που απέχει περίπου μία ώρα και ένα τέταρτο από την Πάτρα.

Με νέο άλμπουμ με τίτλο «Κατάστρωμα», ο Κωστής Μαραβέγιας της «Λόλας» και τόσων άλλων επιτυχιών, προσκαλεί το κοινό σε μία συναυλία - γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, γεμάτη με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του, που διασκεδάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου.

Eλάτε να γίνουμε όλοι μια κεφάτη παρέα, να τραγουδήσουμε τα παλιά αγαπημένα αλλά και τα καινούργια κομμάτια, από το νέο του άλμπουμ «Κατάστρωμα» και να περάσουμε όπως πάντα, υπέροχα, αναφέρει η σχετική πρόσκληση!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life