Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκδήλωση για τη μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος»

Εκδήλωση για τη μάστιγα των τροχαίων ατυ...

Αυτή την Τετάρτη στις 20.30, με ομιλητή τον Ιωάννη Νιάρο

Αυτή την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016, στις 20.30 το βράδυ, ο εξαιρετικά δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος» διοργανώνει μία εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα, στην στη πλατεία δίπλα από τον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Άνω Αλισσού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση/δελτίο Τύπου που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μπαρμπούνης και η γραμματέας Αργυρή Κοτσιρη, ο πολιτιστικός σύλλογος της όμορφης περιοχής του Αλισσού, διοργανώνει ημερίδα - ομιλία για τα τροχαία ατυχήματα, τις κοινωνικές επιπτώσεις που έχουν καθώς και για θέματα οδικής ασφάλειας.

Τίτλος της εκδήλωσης είναι "Φρένο στα Τροχαία ατυχήματα, πρόληψη & αντιμετώπιση".

Έχει προσκληθεί να έρθει να μιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήματα του κοινού, εξιδικευμένος ομιλητής, ο κ. Ιωάννης Νιάρος, αξιωματικός ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπαιδευτής στους Ολυμπιακούς αγωγές και καθηγητής στις σχολές της ΕΛ.ΑΣ.

Αναμένεται να είναι μια ενδιαφέρουσα ομιλία για την σύγχρονη μάστιγα και φαινόμενο που παρατηρείται στην χώρα μας, να χάνονται άδικα πολλοί άνθρωποι στους δρόμους, σε τροχαία δυστυχήματα ή να τραυματίζονται σοβαρά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις