Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία στο thebest.gr: Καλούσα τους αστυνομικούς στην Κ. Αχαΐα για να συλλάβουν τον κλέφτη και δεν έρχονταν!

Καταγγελία στο thebest.gr: Καλούσα τους ...

Η περιπέτεια που έζησε ιδιοκτήτης εταιρείας με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Μια απίστευτη περιπέτεια καταγγέλλει ότι έζησε το μεσημέρι της Κυριακής, ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στην Κάτω Αχαΐα. Όπως αναφέρει ένας Ελληνοαμερικάνος, που είχε νοικιάσει αυτοκίνητο από την επιχείρηση του, έπεσε θύμα κλοπής όταν είχε πάει για μπάνιο στην Καλόγρια το Σάββατο.

Ο Ελληνοαμερικάνος κατάφερε να συγκρατήσει μέρος του αριθμού κυκλοφορίας και τον τύπο του οχήματος, του φερόμενου ως δράστη και ενημέρωσε την Αστυνομία που πήγε στο σημείο, αλλά και τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης με τα ενοικιαζόμενα.

Την επόμενη ημέρα, ο ιδιοκτήτης πληροφορήθηκε ότι στα Σαγέικα, υπάρχει κάποιος με ρολόι, γυαλιά, κινητό και ένα ipad, τα οποία παζαρεύει να τα πουλήσει και τα οποία άνηκαν στον Ελληνοαμερικάνο.

Ο ιδιοκτήτης μετέβη στο καφενείο που βρισκόταν ο φερόμενος ως δράστης της κλοπής, τον φωτογράφησε και έστειλε το υλικό στον Ελληνοαμερικάνο, ο οποίος πιστοποίησε ότι μάλλον είναι το ίδιο πρόσωπο.

Έτσι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση του thebest.gr, κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας, ζητώντας από τους αστυνομικούς να ελέγξουν τον φερόμενο ως κλέφτη.

Πλην όμως μάταια! Όπως λέει από τις 13.30 έως και το απόγευμα της Κυριακής, τηλεφωνούσε και κανείς δεν εμφανιζόταν στο σημείο! Ο φερόμενος ως δράστης, μάλιστα, το μεσημέρι πήγε για ύπνο και το απόγευμα επέστρεψε στο καφενείο για να συνεχίσει το παζάρι.

Στο τέλος απελπίστηκα και κάλεσα την Άμεση Δράση στην Πάτρα, αναφέρει ο καταγγέλλων, σύμφωνα με τον οποίο μετά από λίγο, εμφανίστηκαν άνδρες της ΟΠΚΕ, συλλαμβάνοντας τον φερόμενο ως δράστη, που είχε πάνω του όλα τα κλοπιμαία…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις