Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Πιθανή εμπλοκή Σακκά και Σεϊσίδη στην κινηματογραφική ληστεία της Ακράτας ερευνά η Αστυνομία - Εξετάζει τα ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Πιθανή εμπλοκή Σακκά και Σεϊσίδη ...

Μετά την σύλληψη των δύο

Στο αυτόφωρο οδηγούνται αύριο το πρωί η Σακκάς και Σεϊσίδης για τα πλημμελήματα για τα οποία κατηγορούνται, ωστόσο όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον των Αρχών στρέφεται τόσο στις επικοινωνίες των δύο συλληφθέντων αλλά και στο εάν έχουν πάρει μέρος σε ληστείες που έχουν διαπράξει οι ληστές του Διστόμου.

Η αντιτρομοκρατική, όπως αναφέρει το Mega, έχει ζητήσει από τη σήμανση να αντιπαραβάλει τα αποτυπώματα των δύο συλληφθέντων με τα «ορφανά» αποτυπώματα από τις ληστείες, κυρίως του Σικουρίου, της Ακράτας και του Βελεστίνου, ενώ εξετάζονται και όλα τα βίντεο ώστε να διαπιστωθεί εάν ο Σακκάς ή ο Σεϊσίδης είχαν πάρει μέρος σε αυτές.

Θυμίζουμε ότι η κινηματογραφική ληστεία της Ακράτας σημειώθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 2012. Τέσσερις άνδρες φορώντας κουκούλες και γάντια και υπό την απειλή ότι θα ανατινάξουν τα πάντα κρατώντας χειροβομβίδα, μπήκαν σε υποκατάστημα τράπεζας το μεσημέρι της Πέμπτης  στην Παλαιά Εθνική Οδό που συνδέει την Ακράτα με την Αιγείρα.

Η ληστεία σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι. Οι τέσσερις δράστες είχαν κρύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες ενώ φορούσαν και γάντια για να μην αφήσουν το παραμικρό ίχνος πίσω τους.

Εκτός από τη χειροβομβίδα, κρατούσαν στα χέρια τους και όπλα, και συγκεκριμένα πιστόλια και απείλησαν τους υπαλλήλους που εκείνη την ώρα ολοκλήρωναν τις τελευταίες συναλλαγές.

Ζήτησαν από τους ταμίες να βάλουν όσα χρήματα είχαν μπροστά τους, ενώ ανοίχθηκε και το χρηματοκιβώτιο.

Μάλιστα, η λεία των δραστών, ξεπερνούσε κατά πολύ τις 400.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις