Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Κάτω Αχαΐα – 8χρονη έπαθε ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε καλώδια μέσω των οποίων έκλεβε ρεύμα μια 49χρονη!

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Κάτω Αχαΐα – 8...

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου

Παρ’ ολίγον τραγωδία το βράδυ του Σαββάτου στην Κάτω Αχαΐα. Ένα 8χρονο κορίτσι χτυπήθηκε από το ρεύμα, όταν ήρθε σε επαφή με καλώδια, μέσω των οποίων έκλεβε ρεύμα για το σπίτι της μια 49χρονη. Το κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου, ενώ η 49χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία:

«Συνελήφθη χθες (6-8-2016) αργά το βράδυ, στη Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, 49χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή.

Ειδικότερα,  η δράστιδα είχε προβεί παράνομα, σε απευθείας σύνδεση της κατοικίας της, με δυο δημοτικούς στύλους ηλεκτροφωτισμού, χωρίς να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα 8χρονη ημεδαπή να έρθει σε επαφή με την αυτοσχέδια καλωδίωση και να υποστεί ηλεκτροπληξία.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ριου «Παναγία η Βοήθεια» όπου και παραμένει νοσηλευόμενο.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας μετέβηκαν άμεσα στην περιοχή και συνέλαβαν την 49χρονη ενώ αρμόδιο συνεργείο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. διέκοψε την παράνομη ηλεκτροδότηση.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις