Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μέσα Σεπτεμβρη έρχεται στις ελληνικές αίθουσες "Το Reunion - 10 Years" με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μέσα Σεπτεμβρη έρχεται στις ελληνικές αί...

Σε διανομή από την Filmboy

Από το δημιουργό του Dear John και του Money Monster - Παιχνίδι του Χρήματος, έρχεται η ρομαντική κομεντί «Το REUNION - 10 YEARS» με πρωταγωνιστές τον Τσάνινγκ Τέιτουμ (Magic Mike) και τους Όσκαρ Άιζακ, Ροζάριο Ντόσον, Αντονι Μακί, Λυν Κόλλινς, Τζάστιν Λονγκ, Κέητ Μάρα, Άρι Γκρέηνορ, Κρις Πρατ, Τζένα Τάτουμ και Ώντρευ Πλάζα.

Το βράδυ πριν από το re-union της τάξης τους, μια ομάδα φίλων θα συνειδητοποιήσει ότι ακόμη δεν έχει ωριμάσει αρκετά …10 χρόνια μετά.

Πρόκειται για κωμωδία για τη γλυκιά μελαγχολία των νεανικών μας χρόνων, τους ανεκπλήρωτους έρωτες, τις σχολικές μας αταξίες και τα αισθηματικά διλλήματα που δεν απαντήσαμε ποτέ, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας Filmboy που θα βγάλει την ταινία στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Σεπτεμβρίου 2016 και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Ο Jake (Channing Tatum) φτάνει με την κοπέλα του, Jess (Jenna Dewan-Tatum), ελπίζοντας να ξαναδεί την παλιά σχολική του αγάπη, Maria (Rosario Dawson), η οποία θα έρθει και αυτή με τον σύζυγό της, Paul (Ron Livingston), συγχέοντας τα συναισθήματά του.

Ο Reeves (Oscar Isaac) είναι ένας ροκ σταρ που επιστρέφει μετά από καιρό στη γενέτειρά του, ψάχνοντας να βρει το παλιό του φλερτ Elise (Kate Mara) στο πάρτι, για να γοητεύσει ένα κορίτσι που δεν μπορούσε να μιλήσει στο γυμνάσιο.

Ο Pals Marty (Justin Long) και Α.J. (Max Minghella) είναι ικανοποιημένοι με την επιτυχημένη ζωή τους στη μεγάλη πόλη και ελπίζουν να κερδίσουν επιτέλους τη καρδιά της …βασίλισσας της τάξης, Anna (Lynn Collins), πριν τελειώσει αυτή η νύχτα.

Ο Garrity (Brian Geraghty) θα αντιμετωπίσει τον παλιό του εαυτό, όταν ο φίλος του,  Andre (Anthony Mackie) αποκαλύπτει στη φίλη του, Olivia (Aubrey Plaza) ότι κάποτε ήταν ένας επίδοξος ράπερ.

Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Ο Τζέιμι Λίντεν έχει γράψει το σενάριο του Dear John με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ και την Αμάντα Σέιφριντ, ενώ πρόσφατα έγραψε το Παιχνίδι του Χρήματος με Τζόρτζ Κλούνει και Τζούλια Ρόμπερτς.

Στο φιλμ «Το Reunion» ο Τέιτουμ είναι και παραγωγός. Πάντως όπως είδαμε σε ξένα σάιτ, η ταινία είναι παραγωγής του 2012 και οι περισσότεροι εκ των ηθοποιών που παίζουν, δεν είχαν γίνει σταρ ακόμα όπως π.χ. ο Τέιτουμ ή ο Όσκαρ Άιζακ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture