Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάει για εισπρακτικό ρεκόρ Αυγούστου στις ΗΠΑ η νέα κόμικ ταινία "Suicide Squad" - Στις 25 Αυγούστου στην Ελλάδα -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πάει για εισπρακτικό ρεκόρ Αυγούστου στι...

Πρωταγωνιστούν ο Γουίλ Σμιθ, ο Τζάρεντ Λέτο και η Μάργκο Ρόμπι

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι σινεφίλ και ιδίως οι λάτρεις της DC Comics την ολοκαίνουρια ταινία «Suicide Squad- Ομάδα αυτοκτονίας» που κάνει ντεμπούτο στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής (πρεμιέρα απόψε 5 Αυγούστου 2016) και μάλιστα επιχειρεί να πετύχει ρεκόρ για μήνα Αύγουστο. Βγαίνει όπως διαβάσαμε σε κοντά 4,250 αίθουσες και οι προβλέψεις μιλούν για 140-145 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις πρώτου τριημέρου.

Αν πράγματι το πετύχει (κάτι που φαίνεται πιθανό) τότε όπως σχολιάζει το boxofficemojo.com, θα ξεπεράσει κατά πολύ  το ξεκίνημα του «Guardians of the Galaxy» με 94.3 εκατομμύρια αλλά και της άλλης ταινίας με κόμικ ήρωα,  του «Deadpool» με τον Ράιαν Ρέινολντς που τον περασμένο Φεβρουάριο έκανε ρεκόρ μήνα με τα  132.4 εκατομμύρια δολάρια στο ντεμπούτο του στις ΗΠΑ.

Η Warner Bros και η DC Comics με το «Batman v Superman: Dawn of Justice» που δεν πήρε ιδιαίτερα καλές κριτικές, έμειναν τουλάχιστον ικανοποιημένες τόσο από το ξεκίνημα με 166 εκατομμύρια δολάρια όσο και από τη συνέχεια και τώρα έχουν ποντάρει πολλά στο «Suicide Squad».

Στην Ελλάδα οι σινεφίλ, λάτρεις των κόμικς ταινιών θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο για να δουν την ταινία (το τρέιλερ πάντως ήδη  προβάλλεται στα Στερ σίνεμας, στη Βέσο Μάρε) μιας και το «Suicide Squad» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 25/8/2016. Έως τότε, η εταιρεία διανομής Tanweer απέστειλε νέα υποτιτλισμένα featurettes με τους χαρακτήρες της «Ομάδα Αυτοκτονίας - Suicide Squad», σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Άγιερ, του  Joker (Τζάρεντ Λέτο), Harley Quinn (Μάργκο Ρόμπι), Deadshot (Γουίλ Σμιθ) και τους Puppet Musters, Amanda Waller (Βαϊόλα Ντέιβις) και Rick Flagg (Τζόελ Κίναμαν).

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Άγιερ (Fury, End of watch), στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζάρεντ Λέτο, Μάργκο Ρόμπι, Γουίλ Σμιθ), Βαϊόλα Ντέιβις, Τζόελ Κίναμαν, Τζάι Κόρτνεϊ, Κάρα Ντελεβίν, Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε, Τζέι Χερνάντεζ, Ίκε Μπάρινχολτζ, Σκοτ Ίστγουντ, Άνταμ Μπιτς, Κάρεν Φουκουχάρα αλλά και ο Μπεν Άφλεκ πάλι ως Μπάτμαν.

Στο στόρι του φιλμ πρωτοστατεί μια ομάδα με τους πιο επικίνδυνους, φυλακισμένους Σούπερ Κακούς, που θα εξοπλιστούν με τα πιο ισχυρά όπλα στη διάθεση της κυβέρνησης και θα σταλούν σε μια αποστολή για να νικήσουν μια αινιγματική, ανυπέρβλητη οντότητα.

Η Αμερικανίδα πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών, Αμάντα Γουόλερ έχει αποφασίσει πως μόνο μια μυστικά συναρμολογημένη ομάδα από ανόμοια, ελεεινά άτομα, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι αυτό που χρειάζεται. Όμως, όταν θα συνειδητοποιήσουν πως δεν επιλέχθηκαν για να επιτύχουν, αλλά εξαιτίας της εξόφθαλμης ενοχής τους, όταν τελικά θα αποτύχουν, μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν. Θα λειτουργήσουν ως η Ομάδα Αυτοκτονίας, έτοιμοι να πεθάνουν προκειμένου να επιτύχουν ή θα αποφασίσουν, να πορευτούν ο καθένας για την πάρτη του;

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Άγιερ και βασισμένη στους χαρακτήρες της DC Comics, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης, ο Τζάι Κόρτνεϊ («Insurgent»), ο Τζέι Χερνάντεζ («Takers»), ο Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε («Thor: The Dark World»), ο Ίκε Μπάρινχολτζ («Neighbors»), ο Σκοτ Ίστγουντ («Fury»), η Κάρα Ντελεβίν («Paper Towns»), ο Άνταμ Μπιτς («Cowboys & Aliens») και η Κάρεν Φουκουχάρα στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Η «Ομάδα Αυτοκτονίας» («Suicide Squad») ετοιμάζεται να αφήσει λοιπόν το δικό της μοναδικό στίγμα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Warner και της DC Comics.

Οι Worst Heroes Ever, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου,  θα κάνουν πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Αυγούστου, από την Tanweer, σε 2D και 3D.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture