Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς κατάφερε να συλλάβει η αντιτρομοκρατική Σεϊσίδη και Σακκά στη Λακωνία

Πώς κατάφερε να συλλάβει η αντιτρομοκρατ...

Επιχείρηση τα ξημερώματα

Ξημερώματα και υπό άκρα μυστικότητα η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη Λακωνία. Πάνοπλοι αστυνομικοί έζωσαν το κρησφύγετο και συνέλαβαν τους δύο καταζητούμενους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής αξιοποίησαν πληροφορίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο ανδρών και έδρασαν μετά από παρακολούθηση που διήρκεσε αρκετές ημέρες.

Ο Μάριος Σεϊσίδης κατηγορείται για συμμετοχή στη συμμορία των λεγόμενων “ληστών με τα μαύρα” ενώ ο Κώστας Σακκάς είχε συλληφθεί μετά τον εντοπισμό γιάφκας της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο ο ίδιος δεν παραδέχεται τη συμμετοχή του στην οργάνωση. Ο Σακκάς είχε εξαφανιστεί μετά την υπό όρους αποφυλάκισή του.

Πλέον οι αστυνομικοί αναζητούν το κρησφύγετό τους, αλλά και το πιθανό δίκτυο υποστήριξής τους. Τους ανθρώπους δηλαδή που επί χρόνια βοηθούσαν τους δυο καταζητούμενους να διαφεύγουν.

Ως προς αυτό ίσως αποδειχθεί “κλειδί” ένα κινητό τηλέφωνο που υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκε στην κατοχή των καταζητούμενων την ώρα της σύλληψής τους. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το κινητό εξετάζεται από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι επαφές τους με άλλα πρόσωπα.

Μπορεί οι αστυνομικοί να είχαν ενημέρωση για αυξημένους ελέγχους ωστόσο ο εντοπισμός των δυο ήταν εντελώς τυχαίος. Οι Σακκάς και Σεϊσίδης επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από το Παλιό Φάληρο τον περασμένο Ιούλιο.
Χθες το απόγευμα στον περιφερειακό της Σπάρτης όταν είδαν μπροστά τους μπλόκο της Άμεσης Δράσης και την ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να κάνουν αναστροφή και να διαφύγουν.
Ακολούθησε καταδίωξη και οι δράστες εγκλωβίστηκαν, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητό τους και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, ωστόσο οι αστυνομικοί τους πρόλαβαν και τους πέρασαν χειροπέδες.
Ο δικηγόρος του Κώστα Σακκά καταγγέλλει ωστόσο ότι κατά τη διάρκεια της προσπάθειας διαφυγής τους οι αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον τους.
Οι Μάριος Σεϊσίδης και Κώστας Σακκάς αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους , λέγοντας ωστόσο ότι δεν είναι ποινικοί κίνησαν υποψίες και έτσι ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική, οι άνδρες της οποίας τους αναγνώρισαν αμέσως μόλις έφτασαν στη Σπάρτη.
Μεταφέρθηκαν πριν λίγα λεπτά στην Αθήνα και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις