Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιουρόπα Λιγκ: Τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Γιουρόπα Λιγκ: Τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξ...

Ηττήθηκε από την Αλκμάαρ

Το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε απόψε στο Περιστέρι. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει πάντως επιτελέσει το καθήκον του έχοντας περάσει ένα γύρο, πριν αποκλειστεί με δύο ήττες από την Αλκμάαρ.

Μετά το 0-1 στην Ολλανδία η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχασε κι απόψε, με 2-1 στο Περιστέρι, από την ποιοτικότερη και σαφώς πιο έτοιμη αντίπαλό του, παρότι έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι.

Α' Ημίχρονο:

Άριστα διαβασμένος ο τεχνικός του ΠΑΣ, πάτησε πάνω στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων και προσπάθησε με το 3-5-2 να εκμεταλλευτεί το δεδομένα προβληματικό αμυντικό τρανζίσιον της Άλκμμαρ. Ο ΠΑΣ άρχισε πολύ ψυχωμένα το ματς, με σωστές αποστάσεις στις γραμμές και ήταν εμφανές ότι είχε το πάνω χέρι.

Αυτή η κυριαρχία μεταφράστηκε σε γρήγορο γκολ που ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα. Μόλις στο 10' ο Ναδάλες σέντραρε από αριστερά και ο Κόντε πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι για να νικήσει τον Ολλανδό τερματοφύλακα. Το γκολ έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του Πετράκη, οι οποίοι άμεσα πέρασαν πίσω από την μπάλα. Όπως και στο πρώτο ματς, η Άλκμααρ έφτασε στο γκολ χωρίς να έχει γίνει προηγουμένως απειλητική.

Ο ΠΑΣ έδειχνε να ελέγχει με σχετική ευκολία μέχρι που ο Ιρανός Γιάχαμπακς πέρασε από δεξιά και έκανε το γύρισμα για να σκοράρει με προβολή ο Σόουζα (29'), με τον Πασχαλάκη εξουδετερωμένο. Οι πάικτες του ΠΑΣ έχασαν τις θέσεις τους και ακριβώς σε αυτό το χρονικό διάστημα χτύπησε εκ νέου η΄σαφώς πιο έμπειρη Άλκμααρ, η οποία «μυρίστηκε» αίμα. Ο Λούκασεν στο 36' ξέφυγε από τον Μπέριο για να πλασάρει εύστοχα τον Πασχαλάκη και να απλοποιήσει στο έπακρο τα πράγματα για τους Ολλανδούς.

Β' Ημίχρονο:

Καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα απέκτησε το δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΣ έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο και η Άλκμααρ είχε τις ευκαιρίες της. Το σουτ του Μαμπουλού στο 57 πέρασε εκτός εστίας, ενώ ο Ροσέτ στο 61' έβγαλε δύσκολα την κεφαλιά του Μπέριου. Σημαντική η επέμβαση του Πασχαλάκη στο 69' στο σουτ του Φαν Όβερεμ με τις δύο ομάδες να έχουν κατεβάσει εμφανώς στροφές, πλησιάζοντας προς το τέλος. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά και μέχρι το φινάλε δεν καταγράφηκαν σημαντικές φάσεις. Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει στους φίλους του ΠΑΣ που γέμισαν το γήπεδο του Περιστερίου και δεν σταμάτησαν να στηρίζουν τους παίκτες του Πετράκη και φωνές και συνθήματα μέχρι το τέλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης - Μπέριος, Τζημόπουλος (46’ Σκόνδρας), Μιχαήλ - Καρανίκας, Λίλα, Κοζορώνης (79’ Δώνης), Ναδάλες, Ακόστα – Γιάκος (51’ Μαμπουλού), Κόντε.

Άλκμααρ (Γιον βαν ντε Μπρομ): Ροσέ - Λούκασεν, Βαν Έιντεν, Φλάαρ, Χαπς –Χένρικσεν, Βαν Όφερεμ (70’ Τιλ), Βάουτενς – Γιάχανμπαχς, Βέγκορστ, Ντάμπνεϊ Σόουζα (79’ Γκαρσία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Γκαρσία

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports