Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τεχνικά έργα της ΔΕΗ στο πάνω μέρος της Παντανάσσης μέσα στο Αυγουστιάτικο λιοπύρι

Πάτρα: Τεχνικά έργα της ΔΕΗ στο πάνω μέρ...

Μία παράλειψη που εντόπισε το thebest.gr, ήταν στις σκάλες της Παντανάσσης

Εδώ και μέρες πραγματοποιούνται στην οδό Παντανάσσης, στο ύψος από την Καραισκάκη και πάνω και στο σημείο πίσω από τον ιερό ναό Παντανάσσης, στην πόλη της Πάτρας εκτενή τεχνικά έργα που είναι της ΔΕΗ, απ’ όσο είδαμε από τις ταμπέλες που έχουν τοποθετηθεί στο χώρο.

Πραγματικά οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στο έργο προσπαθούν τα μέγιστα, σε συνθήκες δύσκολες και εξοντωτικές όπως είναι το λιοπύρι του Αυγούστου. Ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης 3 Αυγούστου το thebest.gr εντόπισε μία παράλειψη που την επισημαίνουμε, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί και να μην χτυπήσει κάποιος ανύποπτος διαβάτης. Αν κάποιος λοιπόν ανέβει την οδό Παντανάσσης έως το τέρμα και θελήσει, αντί να πάει δεξιά και να βγει στην οδό Βότση και 25ης Μαρτίου, να ανέβει τις σκάλες για να συνεχίσει στην οδό Ρούφου, τότε θα δει πως δεν μπορεί να περάσει μιας και έχει σκαφτεί το σημείο.

Πάνω είναι αλήθεια πως έχει μπει πινακίδα και κορδέλα ώστε να μην πέσει και χτυπήσει κάποιος, ωστόσο η ένδειξη δεν υπάρχει στο σημείο που αρχίζουν οι σκάλες. Έτσι αν ανέβει κάποιος γρήγορα και με φόρα και μάλιστα το βράδυ, βρίσκεται πραγματικά προ... εκπλήξεως.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις