Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Ισπανική περιπέτεια "Ποιος κλέβει ποιον" προβάλλεται απόψε και έως την Κυριακή στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

Η Ισπανική περιπέτεια "Ποιος κλέβει...

Πρόκειται για μεγάλη φετινή εμπορική επιτυχία του Ισπανικού σινεμά

Από απόψε Πέμπτη 4 Αυγούστου και έως και την Κυριακή 7/8/2016 στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, στην οδό Σώμερσετ που διευθύνει ο Παναγιώτης Κοτσαύτης, οι σινεφίλ της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε α’ προβολή, την Ισπανική ταινία «Ποιος κλέβει ποιον – Cien Anos de Perdon» σε διανομή της εταιρείας Tanweer.

Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία του Ισπανικού σινεμά σε σκηνοθεσία Ντάνιελ Καλπαρσόσο με πρωταγωνιστές τους Λούις Τόσαρ, Ροντρίγκο Ντε Λα Σέρνα, Ραούλ Αρέβαλο, Χοσέ Κορονάδο.

Το φιλμ που έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα την περασμένη Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016, τα πήγε αρκετά καλά από πλευράς εισιτηρίων. Σύμφωνα με στοιχεία από το ελληνικό box office που είδαμε στο νέο τεύχος του περιοδικού Αθηνόραμα, η ταινία «Ποιος κλέβει ποιόν;» σε 13 αίθουσες της Αθήνας έφτασε τα 7.000 σχεδόν εισιτήρια το διάστημα 28-31 Ιουλίου 2016.

Σύμφωνα με την υπόθεση, ένα βροχερό πρωί, έξι ένοπλοι άνδρες, μεταμφιεσμένοι, επιτίθενται σε μια τράπεζα στη Βαλένθια. Με αρχηγό έναν κλέφτη, με το παρατσούκλι «Ο Ουρουγουανός», η αποστολή της ομάδας φαίνεται απλή και ξεκάθαρη: να αδειάσουν όσα περισσότερα χρηματοκιβώτια μπορέσουν και να το σκάσουν. Ωστόσο όλα θα περιπλεχθούν, όταν ο διευθυντής μιας τράπεζας αποκαλύψει ένα μυστικό κρυμμένο σε ένα από τα χρηματοκιβώτια.

Το φιλμ «Ποιος Κλέβει Ποιον;» θεωρείται μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη ισπανική επιτυχία της χρονιάς. Ώρα έναρξης προβολής: 22.00.

Το τηλ. στο θερινό σινέ Κάστρο είναι το 2610 994765.

Από τη Δευτέρα 8 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 10/8, το σινέ Κάστρο στο Ρίο προγραμματίζει την προβολή 2 ταινιών, του παιδικού «Angry Birds: η ταινία» σε σκηνοθεσία: Κλεϊ Κεϊτις, Φέργκαλ Ράϊλι, στις 20.30 και της Γαλλικής κομεντί «Στάσου στο ύψος σου», σε α’ προβολή, με τον βραβευμένο με Όσκαρ Ζαν Ντιζαρντέν, στις 22.15 το βράδυ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture