Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΑΥΤΟΙ είναι οι νέοι υποδιοικητές νοσοκομείων της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας που πιάνουν δουλειά

ΑΥΤΟΙ είναι οι νέοι υποδιοικητές νοσοκομ...

Σε Άγ. Ανδρέα και Αμαλιάδα

Συνεχίζεται η διαδικασία επιλογής νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε 31 νέους υποδιοικητές νοσοκομείων.

Πιο συγκεκριμένα οι παρακάτω αναπληρωτές διοικητές για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα:

ΓΝ ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

Μαρία Ζαφειροπούλου: Έχει πτυχίο Νομικής Δημοσίου Δικαίου από το Πανεπιστήμιο της Λιλ, με μεταπτυχιακό στο «Δίκαιο και Πολιτικές Υγείας» και μεταπτυχιακό «Πολιτικών Σπουδών» στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει επίσης, μεταπτυχιακό στη Διοίκηση  ιδρυμάτων υγείας και κοινωνικής πρόνοιας στο Πανεπιστήμιο της Λιλ και διδακτορικό στην Διοίκηση και Διαχείριση Επιχειρήσεων Υγείας, με υποτροφία, της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας της Γαλλίας. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, ως σύμβουλος εκπαίδευσης για ανάπτυξη δεξιοτήτων νοσηλευτών και φροντιστών, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, υπεύθυνη πολιτισμικών διαμεσολαβητών στα νοσοκομεία της 7ης Υ.Π.Ε. (Κρήτης), πιστοποιημένη ευρωπαϊκή πολιτισμική διαμεσολαβητής υγείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ειδικός Ευρωπαϊκός Εμπειρογνώμονας στις « Ευρωπαϊκές Πολιτικές Υγείας» (στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή).

ΓΝ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ

Ιωάννης Λέντζας: Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει διατελέσει Διευθυντής Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Σιμοπούλου, στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, υπεύθυνος Ιατρείων Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής στο Δήμο Πατρέων και επιστημονικός υπεύθυνος του Κ.Υ. Ζαχάρως.

 

ΓΝ-ΚΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

Ζωή Σαραντοπούλου: Έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει διατελέσει σύμβουλος διοίκησης στο ΝΜ Αμαλιάδας και προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών του ΓΝ Ληξουρίου.

 

ΓΝ-ΚΥ ΜΟΛΑΩΝ

Αικατερίνη Μανωλάκου: Έχει πτυχίο Φυτικής Παραγωγής από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε διδακτορικό στη Γενετική από το πανεπιστήμιο του Μονπελιέ, στη Γαλλία. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, ως επίκουρη καθηγήτρια Γενετικής και Μοριακής Βιολογίας Ζώων στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ως επιστημονική συνεργάτης της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις