Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: Έκρυβε σε κρύπτη στον κινητήρα του αυτοκινήτου κλεμμένο πιστόλι και φυσίγγια

Αιτωλοακαρνανία: Έκρυβε σε κρύπτη στον κ...

Συνελήφθη 34χρονος στη Συκούλα για παράνομη οπλοκατοχή

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 34χρονος χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Άρτας – Αγρινίου, ο οποίος είχε στην κατοχή του κλεμμένο πιστόλι και φυσίγγια.

Άνδρες της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος στην Εθνική Οδό Άρτας – Αγρινίου, στο ύψος της Συκούλας Αιτωλοακαρνανίας.

Σε κρύπτη στο χώρο του κινητήρα εντόπισαν ένα πιστόλι, μάρκας Walther, διαμετρήματος 9 χιλιοστών με κενή γεμιστήρα, δύο ακόμη γεμιστήρες με 20 φυσίγγια, δέκα φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος και μία θήκη όπλου.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο όπλο είχε κλαπεί στις 04-04-2009 από χώρο εργασίας του 64χρονου νόμιμου ιδιοκτήτη, στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το όπλο και τα πυρομαχικά κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Σύλληψη 17χρονου για οπλοκατοχή και αναβολικά

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις