Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή:Βέλη Κώστα Χρυσανθόπουλου κατά του Προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκου Οικονομόπουλου

Παναχαϊκή:Βέλη Κώστα Χρυσανθόπουλου κατά...

Επιστολή του μέλους του ΔΣ της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και της "Παναχαϊκής Συμμαχίας"

Στην επιστολή του ο Κώστας Χρυσανθόπουλος μέλος του ΔΣ της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και της "Παναχαϊκής Συμμαχίας"  αναφέρει: «Η αγάπη μας για την Παναχαϊκή και η διάθεση μας να ξαναγίνει η ομάδα μεγάλη οδήγησε, εν μέσω κρίσης σε μια πολύ δύσκολη  για όλους εποχή, τόσο έμενα όσο και 14 ακόμα πατρινούς συμπολίτες στο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου καλόπιστα να κτίσουμε ξανά την ιστορικά ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

Με τερτίπια δεν ξαναγίνεται μεγάλη η Παναχαϊκή- Μονόδρομος η παραίτηση τους Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, για να αναλάβουν την ομάδα οι 15 Πατρινοί Επιχειρηματίες

Το εγχείρημα μας αγκαλιάστηκε από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και τους χιλιάδες φιλάθλους μας. Αγκαλιάστηκε και από μελή της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής τα όποια δούλεψαν ακατάπαυστα για το συμφέρον της ομάδας, ενστερνιζόμενα τη λογική του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ που εξ αρχής θέσαμε ως προϋπόθεση

.Δεν αγκαλιάστηκε δυστυχώς απο το νέο Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ο όποιος όλο αυτό το διάστημα, παρά την καλόπιστη διάθεση που επιδείξαμε απέναντι του, ακόμα και σήμερα με τις ανεξήγητες ενέργειες του γκρεμίζει καθημερινά ότι εμείς με αγάπη και κόπο κτίζουμε. Το τονίζω ξανά. Το ίδιο εξακολουθεί να κάνει ακόμα και σήμερα 30 Ιουλίου 2016 παρά την υποτιθέμενη χθεσινοβραδινή ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής την οποία ο ίδιος με περίσσια υποκρισία συνυπέγραψε κατόπιν πιέσεως των αγνών φιλάθλων της Παναχαϊκής.

Δυστυχώς επειδή η εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του έχει αρθεί δεν μπορούμε πλέον να είμαστε μαζί του συνομιλητές και να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι.  Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν οτι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ εξακολουθεί να είναι παρούσα για το αύριο της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ με ότι αυτό σημαίνει. Με προϋποθέσεις όμως που γίνονται πλέον εύκολα αντιληπτές. Ο χρόνος ήδη εχει χαθεί και οι συνθήκες καθημερινά δυσκολεύουν.

Σας δηλώνω απλά χαρακτηριστικά ότι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ είχε αναθέσει στον παλαιό διεθνή άσσο της Παναχαϊκής και Πρωταθλητή Ευρώπης Κώστα Κατσουρανη την τεχνική εύθηνη του εγχειρήματος προχωρώντας παράλληλα σε συμφωνίες με παίκτες τεράστιας εμβέλειας, οι όποιοι θα ερχονταν στην Παναχαϊκή της Γ’ Εθνικης για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Και μιλάμε για 6-7 παίχτες, οι όποιοι θα πλαισίωναν με την εμπειρία τους τα σπουδαία ταλέντα της Κ20 της Παναχαϊκής και τα καλύτερα ταλέντα της ευρύτερης περιοχής που ήδη η ομάδα μας βολιδοσκοπούσε. Οι παίχτες αυτοί περίμεναν στο ακουστικο τους μεχρι το βραδυ της Τεταρτης οπου ολοι θεωρουσαμε δεδομενη και τυπικη τη διαδικασια παραχωρησης του ποδοσφαιρικου τμηματος της ομαδας στην ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Αυτα πλεον χαθηκαν για φετος.  Και η ευθυνη εχει ονομα και επωνυμο. Οσο πιο γρηγορα λοιπον ο προεδρος της Ερασιτεχνικης διευκολυνει την κατασταση τοσο μεγαλυτερη υπηρεσια στην ομαδα θα εχει προσφερει. Ξεκαθαρα πραγματα.

Υ.Γ. Σημερα Σαββατο 30 Ιουλιου ο προεδρος της Ερασιτεχνικης ενω εχει ζητησει απο την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συναντηση βρισκεται ηδη στην Αθηνα αναζητωντας απεγνωσμενα τους επενδυτες φαντασμα τους οποιους δεν τολμα να αποκαλυψει ουτε καν στα υπολοιπα μελη του Διοικητικου Συμβουλιου».

Διαβάστε εδώ όσα συνέβησαν την Παρασκευή με κατάληξη τη θυελλώδη συνεδρίαση της Ερασιτεχνικής

 

Περίεργοι χειρισμοί από την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή- Ποιος είναι ο …αόρατος επενδυτής που προτιμούν πέντε μέλη της Διοίκησης;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports