Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Θυελλώδης συνεδρίαση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής μετά την απόσυρση των 15- Η ΠΓΕ τους καλεί σε συνάντηση για να αναλάβουν την ομάδα- Παρέμβαση Κατσουράνη

Θυελλώδης συνεδρίαση της Ερασιτεχνικής Π...

Σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον της ομάδας

23:47 Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της θυελλώδους συνεδρίασης της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Κώστα Κατσουράνη ο οποίος κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΓΕ να σταματήσουν να κωλυσιεργούν και να καθυστερούν την ανάληψη της ομάδας από τους «15». Μάλιστα τους ενημέρωσε ότι ήδη ο ίδιος αναζητά παίκτες για την Παναχαϊκή στην προοπτική της εμπλοκής των «15» και πως ήδη σήμερα, με όσα γίνονται, χάθηκε ένας ποδοσφαιριστής  που πήγε στην Καλαμαριά.

 

23:37 Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΓΕ καλεί τους εκπροσώπους της Παναχαϊκής Συμμαχίας να επιστρέψουν στο τραπέζι των συζητήσεων και να προχωρήσει στην ανάληψη της προδοσφαιρικής ομάδας από τους "15". Αναλυτικά αναφέρει:

"Το ΔΣ της ΠΓΕ στην σημερινή συνεδρίαση του (29-7-2016) αποφάσισε ομόφωνα και σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας τα παρακάτω:

Σε σχέση με την απόσυρση της πρότασης ενδιαφέροντος της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδος, και προκειμένου να αναθεωρήσουν  τα μέλη της την απόφαση τους, καλεί τους εκπροσώπους της να συναντηθούμε άμεσα , προκειμένου να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις και να οδηγηθούμε στην ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδος από την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Θεωρούμε ότι η αγάπη όλων μας για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μπορεί να γεφυρώσει άδολες ανθρώπινες αδυναμίες και πρώτα τις δικές μας.

Ατομικά σφάλματα δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία μας προς την αναγέννηση της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

Σας καλούμε εντός της ημέρας (Σάββατο) σε συνάντηση ώστε με ειλικρινή διάθεση εκατέρωθεν  να επικυρώσουμε την συμφωνία συνεργασίας και να καταδείξουμε την αγάπη όλων για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ."

 

23:10 Θυελλώδης η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Φίλαθλοι βρίσκονται στα γραφεία και ζητούν από τη Διοίκηση να έλθει σε επαφή με τους 15 Πατρινούς της "Παναχαϊκής Συμμαχίας" για να αναθεωρήσουν τη στάση τους και να αναλάβουν την Πατρινή ομάδα.

Τα πυρά των φιλάθλων δέχεται ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκος Οικονομόπουλος που οι φίλαθλοι θεωρούν υπέυθυνο για το ναυάγιο της συνεργασίας με τους Πατρινούς Επιχειρηματίες.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Αποσύρει το ενδιαφέρον της για την Παναχαϊκή, η "Παναχαϊκή Συμμαχία". Στην απόφαση αυτή κατέληξαν οι 15 Πατρινοί που δημιούργησαν των "Παναχαϊκή Συμμαχία", εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την δυσαρέσκειά τους για τους χειρισμούς του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

Τα μέλη που δημιούργησαν τη "Συμμαχία" συνεδρίασαν στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής και κατέληξαν στην απόφαση να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Διαβάστε το σχετικό θέμα του thebest.gr: Περίεργοι χειρισμοί από την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή- Ποιος είναι ο …αόρατος επενδυτής που προτιμούν πέντε μέλη της Διοίκησης;

Η ανακοίνωση της "Παναχαϊκής Συμμαχίας"

Φίλες και Φίλοι

Αφουγκραζόμενοι τον παλμό της τοπικής κοινωνίας και τη δίψα των χιλιάδων φίλων της Παναχαϊκής, ανταποκριθήκαμε σε ένα κάλεσμα και μια ανάγκη που έμοιαζε να έχει ωριμάσει και είχε να κάνει με τη διάθεση μιας ολόκληρης πόλης να αναλάβουν επιτέλους τα ηνία της ιστορικής μας ομάδας πατρινοί.

Από την αρχή αυτής της πρωτοβουλίας θέσαμε καθαρούς όρους, προϋποθέσεις και λύσεις συμμετοχής στο εγχείρημα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η προσπάθεια μας να αγκαλιαστεί από τη συντριπτική πλειοψηφία των χιλιάδων φιλάθλων της Παναχαϊκής.

Το όλο σχέδιο του εγχειρήματος ολοκληρώθηκε μετά από σκληρή και επίπονη διαδικασία που έγινε με την συνεργασία ανθρώπων της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής. Στείλαμε την πρόταση μας εμπρόθεσμα και με δεδομένο ότι ήταν και η μοναδική, περιμέναμε ομόφωνη αποδοχή της.

Μετά ωστόσο από την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής διαπιστώσαμε ότι ομόφωνη αποδοχή της πρότασης μας όχι μόνο δεν υπήρχε αλλά σε καμία περίπτωση δεν δημιουργηθήκαν και οι προϋποθέσεις αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών. Από την αρχή προτάξαμε το ΕΜΕΙΣ απέναντι στο εγώ και επιθυμία μας ήταν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ερασιτεχνική και ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ να εργαστούν αρμονικά για το καλό της ομάδας. Η προσδοκία μας δεν ευοδώθηκε.

Με αυτά τα δεδομένα  αποφασίσαμε να αποσύρουμε την πρόταση μας δηλώνοντας όμως ότι θα μείνουμε κοντά στην ομάδα γιατί εξακολουθούμε να πιστεύουμε στην ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ! Φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή οι δικές μας δυνάμεις είναι αχρείαστες στα χέρια αυτών που διαχειρίζονται τις τύχες της ομάδας.

Ευχαριστούμε τα μέλη της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής που στήριξαν το εγχείρημα μας και πίστεψαν στο όραμα μας.

Περισσότερο από όλους ευχαριστούμε όμως τους χιλιάδες υπέροχους φιλάθλους της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ που μας αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή!

Με συγκίνηση θέλουμε να τους πούμε ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν αταλάντευτα στις ιδέες τους! Και η ιδέα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ δεν θα σβήσει ποτέ μέχρι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα! Όταν θα υπάρξουν οι πραγματικές συνθήκες και προϋποθέσεις η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα είναι πάλι παρούσα!

Όλοι όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια μας αλλά και όλοι όσοι έδειξαν διάθεση να συμμετάσχουν σε αυτή αλλά δεν πρόλαβαν, να γνωρίζουν ότι η φλόγα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ήδη άναψε και θα παραμείνει ζωντανή μέχρι τη τελική Νίκη που αποτελεί άλλωστε και σύμβολο της ιστορικής μας ομάδας!

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΡΤΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΚΟΝΤΟΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΝΑΒΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΠΛΑΤΩΝ

ΜΙΧΑΛΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΙΛΑΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΛΕΣΣΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports