Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το Παναθηναϊκό Στάδιο θα φωταγωγηθεί στα χρώματα της Βραζιλίας

Το Παναθηναϊκό Στάδιο θα φωταγωγηθεί στα...

Στις 4 Αυγούστου, παραμονή της εναρκτήριας τελετής

Εορτάζοντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 στην Ελλάδα, τη χώρα όπου γεννήθηκαν οι Αγώνες, η Πρεσβεία της Βραζιλίας με χαρά ανακοινώνει ότι το Παναθηναϊκό Στάδιο θα φωταγωγηθεί σε πράσινο και κίτρινο, τα χρώματα της Βραζιλίας, στις 4 Αυγούστου, παραμονή της εναρκτήριας τελετής. Το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι ο χώρος όπου τελέσθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες. Η ειδική φωταγώγηση πραγματοποιείται χάρις σε πλήρη χορηγική προσφορά της Olympian Green A.E.

Η Olympian Green A.E., εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 1846, μόλις ολοκλήρωσε την κατασκευή υπερσύγχρονων ολοκληρωμένων παραγωγικών εγκαταστάσεων 3.000 τ.μ., που εξασφαλίζουν ότι τα υψηλής ποιότητας εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου προϊόντα της Olympian Green θα φθάνουν με σιγουριά και θα προσφέρουν ικανοποίηση στους τελικούς καταναλωτές ανά την υφήλιο. Με αυτό το πρίσμα η Olympian Green στοχεύει στη Λατινική Αμερική και ειδικότερα στη Βραζιλία.

Ο κ. Φώτης Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής της Olympian Green, σχολίασε ότι «με μεγάλη υπερηφάνεια συμμετείχαμε στην ανάδειξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο προσφέροντας τη φωταγώγηση του Παναθηναϊκού Σταδίου με τα χρώματα της Βραζιλιάνικης σημαίας. Ελπίζουμε ότι η συνεισφορά μας υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα στο σύνολό της και η εταιρία μας ειδικότερα αισθάνεται κοντά στις προσπάθειες της Βραζιλίας για θεαματικούς αγώνες και εύχεται να μείνουν στην ιστορία για τη μεγάλη επιτυχία τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports