Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα-ΤΩΡΑ:Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Στέφανο- Έκαψε 13 στρέμματα

Αχαΐα-ΤΩΡΑ:Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά ...

Σε αγροτοδασική έκταση

18.50 Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά μεταξύ του Αγίου Στεφάνου και της Περιστέρας, στη Δυτική Αχαΐα από τις 18.20. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έλεγξαν την πυρκαγιά και πια έχουν σταματήσει οι ρίψεις νερού από αέρος. Μέχρι τώρα η φωτιά έχει κάψει δέκα στρέμματα γεωργικής και τρία δασικής έκτασης.

Στο σημείο παραμένουν 7 οχήματα της πυροσβεστικής με 15 άνδρες και 15 άτομα πεζοπόρο.

 

17.55 Σε καλό δρόμο για τον έλεγχο της πυρκαγιάς βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις που κάνουν πυρόσβεση και από γη και από αέρα.

NΕΟΤΕΡΟ: Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, ανάμεσα στον Άγιο Στέφανο και την Περιστέρα. Οι πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνεχίζουν το έργο της κατάσβεσης με ισχυρή δύναμη. Στην περιοχή βρίσκονται 15 πυροσβεστικά οχήματα , περισσότεροι από 30 άνδρες, δύο πεζοπόρα τμήματα 15 συνολικά ατόμων ενώ ένα αεροσκάφος πραγματοποιεί ρίψεις νερού. Σχετικά κοντά βρίσκονται σπίτια αλλά άμεσα δεν κινδυνεύουν.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν πυροσβεστικές δυνάμεις όχι μόνο από την Πάτρα, αλλά και από τη Ναύπακτο, το Αίγιο, καθώς και άνδρες από την 6η ΕΜΑΚ και τη ΒΙΠΕ.


ΝΩΡΙΤΕΡΑ Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση ξέσπασε στις 15.40 στον Άγιο Στέφανο Αχαΐας. Επί τόπου βρίσκεται η πυροσβεστική με ισχυρή δύναμη και συγκεκριμένα με 10 οχήματα και 20 άνδρες.

Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη να αντιμετωπίσουν τη φωτιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις