Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Περίεργοι χειρισμοί από την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή- Ποιος είναι ο …αόρατος επενδυτής που προτιμούν πέντε μέλη της Διοίκησης;

Περίεργοι χειρισμοί από την Ερασιτεχνική...

Ερωτήματα από τη στάση μελών της Διοίκησης

Αν μη τι άλλο, περίεργοι μπορούν να χαρακτηριστούν οι χειρισμοί του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, σχετικά με την πρόταση που έχουν καταθέσει οι 15 Πατρινοί που συγκροτούν την «Παναχαϊκή Συμμαχία» και σκοπεύουν να επενδύσουν σημαντικά κεφάλαια για να επαναφέρουν την ιστορική ομάδα της Πάτρας στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. (Μπροστά οι πρώτοι δεκαπέντε, αναζητώντας κι άλλους συμμάχους για να κάνουν την Παναχαϊκή μεγάλη- Ποιοι είναι οι Πατρινοί που αναλαμβάνουν στην Πατρινή ομάδα).

Στη συνεδρίαση που έγινε την Πέμπτη το βράδυ για να αξιολογηθεί η πρόταση της «Παναχαϊκής Συμμαχίας», πέντε μέλη του ΔΣ ψήφισαν υπέρ της αποδοχής της, αλλά πέντε άλλα μέλη ψήφισαν υπέρ μια άλλης πρότασης, η οποία όμως δεν παρουσιάστηκε! Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ένα μέλος του ΔΣ ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλο Επιχειρηματία για την Παναχαϊκή, χωρίς να αναφέρει ποιος είναι και τι προτείνει. Παρά ταύτα,  πέντε μέλη του ΔΣ έδειξαν προτίμηση σε αυτόν τον …αόρατο επιχειρηματία.

Αυτοί οι χειρισμοί όμως μόνον κακό κάνουν στην ομάδα της Πάτρας. Αν όντως υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι που μπορούν να εγγυηθούν ένα καλύτερο μέλλον για την Παναχαϊκή, από αυτό που υπόσχονται οι 15 Πατρινοί Επιχειρηματίες, να φανερωθούν, να παρουσιάσουν το σχέδιό τους και τότε, μάλλον και οι 15, θα τον υποδεχτούν μετά βαΐων και κλάδων. Όμως , …αόρατοι επενδυτές δεν μπορούν να εγγυηθούν τίποτα.

Μην ξεχνάμε ότι επί χρόνια διατυπώνεται στην Πάτρα η απορία «δεν υπάρχουν πέντε Πατρινοί να αναλάβουν την Παναχαϊκή, να την πάνε μπροστά;». Τώρα βρέθηκαν όχι πέντε, αλλά δεκαπέντε. Και μόλις βρέθηκαν αυτοί άρχισαν τα περίεργα παιχνίδια. Στο σημερινό της ΔΣ η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή πρέπει να ξεκαθαρίσει επίσημα τη θέση της.

Και καλό είναι να απομονωθούν όσοι πήγαν στο ΔΣ της ομάδας όχι για να προσφέρουν, αλλά εξυπηρετώντας τυχόν άλλες επιδιώξεις.

Επισήμως το ΔΣ της Παναχαϊκής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Κατά την χθεσινή (28-7-2016) συνεδρίαση του ΔΣ του σωματείου μας αποφασίσθηκε η αναβολή της συνεδρίασης για σήμερα 29-7-2016 και ώρα 21.00 προκειμένου  αφενός να παραστούν στο ΔΣ εκπρόσωποι της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ  για  να διευκρινίσουν ορισμένα σημεία της γραπτής πρότασης που κατέθεσαν, αφετέρου να συζητηθεί  οποιαδήποτε άλλη πρόταση τυχόν κατατεθεί, ακολούθως δε να ληφθεί απόφαση σχετική με την στελέχωση της ποδοσφαιρικής ομάδος και  την  ποιοτική  συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, ώστε με γοργά και σίγουρα βήματα  να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να κάνει ξανά περήφανους τους Πατρινούς για την ομάδα τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports