Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρχίζουν να αισιοδοξούν οι γιατροί για τον 7χρονο που χτυπήθηκε απο σκάφος στην Ζάκυνθο - Νοσηλεύεται στην Εντατική στο Νοσοκομείο Ρίου

Αρχίζουν να αισιοδοξούν οι γιατροί για τ...

Θα απαραμείνει στο νοσοκομείο τις επόμενες εβδομάδες

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι γιατροί που επιβλέπουν την πορεία του 7χρονου, ο οποίος πριν 6 μέρες τραυματίστηκε σοβαρά από σκάφος στη Ζάκυνθο. Ο μικρός υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου.

Ο 7χρονος υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση πριν από 3 μέρες και θα παραμείνει στην εντατική για τις επόμενες εβδομάδες.

Σε χθεσινή ενημέρωση ο Διευθυντής- Εντατικολόγος Παίδων του Νοσοκομείου, Ανδρέας Ηλιάδης δήλωσε “ο επτάχρονος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση και πάντα σε καταστολή στη ΜΕΘ. Παρά τον αρχικό σχεδιασμό μας, να διακοπεί η χορηγούμενη αγωγή για το εγκεφαλικό οίδημα που αναπτύχθηκε, αποφασίστηκε, συνεκτιμώντας τα μέχρι στιγμής στοιχεία, να συνεχιστεί κανονικά και να επιχειρήσουμε κάτι τέτοιο σε τρια 24ωρα. Ακολούθως θα ελέγξουμε τις αντιδράσεις του εγκεφάλου οπότε θα έχουμε και μια καλύτερη εικόνα της κατάστασης. Μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι από όσα έχουμε ανακοινώσει. Έχουμε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς, τους οποίους και ενημερώνουμε. Εξακολουθούμε να κάνουμε όσα έχουμε υποχρέωση σαν ιατροί, συγκρατημένα αισιόδοξοι και με λίγη τύχη μπορούμε να τα καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κρανιεκτομή υπεβλήθη ο 7χρονος που χτυπήθηκε από σκάφος στη Ζάκυνθο - Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της ...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις