Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Παναιτωλίου – Ο δράστης απειλούσε πελάτη και προϊστάμενο με όπλο

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Παναιτωλίου – Ο ...

Βρέθηκε εγκαταλελειμμένη η μηχανή του δράστη-Καταφθάνει βοήθεια από την Ασφάλεια Πάτρας

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βγαίνοντας από τα ΕΛΤΑ ο δράστης πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, και στη συνέχεια πέταξε το πιστόλι.

Το χρηματικό ποσό που άρπαξε αγγίζει τα 3.500 ευρώ, ενώ η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του έχοντας ήδη λάβει δαχτυλικά αποτυπώματα. Ο ληστής μπαίνοντας στο κατάστημα, ακινητοποίησε έναν πελάτη και αρχικά τον προϊστάμενο προτάσσοντας το όπλο στο κεφάλι του και τον οδήγησε πίσω από ένα παραβάν.

Ακολούθως έκανε άνω κάτω το χώρο ανοίγοντας συρτάρια και φακέλους, άρπαξε το χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε. Στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός και έχουν στηθεί μπλόκα σε κάθε σημείο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Άγνωστο παραμένει αν διέφυγε πεζός ή αν επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στην περιοχή καταφθάνουν και αξιωματικοί από την Ασφάλεια Πάτρας για να λάβουν μέρος στις έρευνες.

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Παναιτωλίου σημειώθηκε σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης φορούσε κράνος και κρατώντας ένα περίστροφο μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε χρήματα από πελάτη ενώ υπάλληλος του έδωσε άγνωστο για την ώρα χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Η μηχανή του δράστη βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στην Επαρχιακή Οδό Αβόρανης – Αγρινίου και πιθανότατα ο ληστής, είτε επιβιβάστηκε σε όχημα συνεργού για να διαφύγει, είτε νωρίτερα είχε σταθμεύσει όχημα στην περιοχή.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η λεία του δράστη ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ περίπου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απείλησαν με πιστόλι,πατέρα και γιο στο Αγρίνιο

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις